Dá sa opraviť odlomený zub u detí?
3r syn padol z kolobežky a z predného zubu si kúsok odbil..dá sa to opraviť?
Dak9
Predpokladám, že ešte mliečny zub. Zabrusi sa, aby ho to neskrelo. On aj tak vypadne
Predpokladám, že ešte mliečny zub. Zabrusi sa, aby ho to neskrelo. On aj tak vypadne
@anonym_009239 zabrusi u zubarky?
Asi aj zalezi kolko. Bud zabrusi. Ale o sa aj da dorobit. Mne tak dorabal pred mesiacom.
Asi aj zalezi kolko. Bud zabrusi. Ale o sa aj da dorobit. Mne tak dorabal pred mesiacom.
@maryetta tak jasne že tebe áno keďže už nemáš mliečne zuby . U detí je to viac menej zbytočne
moja dcera presne ked mala 3 roky si odbila z hornej 1notky taky trjuholník. Zubárka povedala, že aj mliečne zuby musia byť zdrave, aby potom aj trvale boli zdravé. Takže jej dorobila ten chýbajuci trojuholnik. Ani to nebolo vidieť, spravila to krasne. A vydržalo to až kym jej mliečny zub vypadol, teda cca do 6 rokov. Aj to povedala, že vacsina zubarov povie, že netreba, (lebo to nechcu robit
Moja dcera si odbila z hornej jednotky ked mala cca 1,5roka.Odbila si krasne rovno,takze ho ma mensi🙈Zubarka skontrolovala,nezabrusovala,kedze ju nerezal a ma ho tak doteraz.Ma 3,5roka

Zalezi ako to je odlomene, ale ideal k zubarke a ona vas usmerni ;)