Je pitie cez slamku pre dieťa škodlivé?
Ahojte chcem odmieta a z pohára je vždy obliaty. Nestane sa mu nič zo zubami či Ano?
Nauč ho normálne piť z pohára
@sisska96 snažím sa 😁 zatiaľ neúspech. O pár dni ma 1rok.
@sisska96 snažím sa 😁 zatiaľ neúspech. O pár dni ma 1rok.
@anonym_autor Hlavne, že pije, Vôbec nevadí, že cez slamku. Ročné je na pohár ešte malé, postupne sa naučí.
nič sa mu na zuboch nestane za predpokládu, že pije čistú vodu 🙂
@a0 Ano čistú vodu pije. Naučila som ho tak. Len moja mama vkuse do mňa trepe že caj mu mam kúpiť. 🤣🙉 som rada že je naučený na čistú vodu ako ja
Ale ani z caju sa mu nic nestane, dokonca keby si mu dala obcas aj nejaky dzus zriedeny s vodou, tak sa nema co stat, ved slamku nebude zuzlat xy hodin denne ako cumel a zubky umyvate predsa. Neboj, postupne sa vsetko nauci, chce to cas.
@a0 Ano čistú vodu pije. Naučila som ho tak. Len moja mama vkuse do mňa trepe že caj mu mam kúpiť. 🤣🙉 som rada že je naučený na čistú vodu ako ja
@anonym_autor
Čaj je super keď je dieťa choré. Veď daj čistý feniklovy alebo kamilkovy či iný decky bylinkový 🙂, bez cukru. A skús mu dávať ten pohár od nukk. Nevyleje a môže trenovať. Aj keď naša malá si ani fľašu nechytí aby sama píla. Neboj bude dobré, kľudne aj cez slamku. Ja ich rada nemám, lebo je to parádne ložisko baktérií. Ale inak by sa nič nemali štát. Ja som dávala ten nukk pohárik zatvorený a tak sa naučili. Z fliaš som tie slamky aktívne odstraňoval 😁. Zato trvalo, kým sa zase naučili piť cez slamku 😂.
nie nic sa mu nestala, slamka sa pouziva na oromotoricke cvicenia, takze ak ju bude pouzivat kratke obdobie, prilezitostne ma to len benefity
Dcéra má doteraz radšej slamku. A to má 17 rokov. Jasné, že pije aj z pohára a to už ako skôlkarka zvládala...tam bola donútená 😆
Takže ročné dieťatko je úplne v pohode...
A nie, nemá nič so zúbkami 😉
(A cumlík nechcela nikdy.)
Dcéra má doteraz radšej slamku. A to má 17 rokov. Jasné, že pije aj z pohára a to už ako skôlkarka zvládala...tam bola donútená 😆
Takže ročné dieťatko je úplne v pohode...
A nie, nemá nič so zúbkami 😉
(A cumlík nechcela nikdy.)
@anonym_ee5eca ani môj nechce cumlík či fľašky alebo cumel od malička 🤣 ale je kojeny ešte. On si ju vie aj pekne držať tu fľašku. Ďakujem baby. Muž mojej sesternici že z toho sú medzeri v zuboch 🤣
@anonym_ee5eca ani môj nechce cumlík či fľašky alebo cumel od malička 🤣 ale je kojeny ešte. On si ju vie aj pekne držať tu fľašku. Ďakujem baby. Muž mojej sesternici že z toho sú medzeri v zuboch 🤣
@anonym_autor Bude to ok. A možno to má tak radšej aj preto, že je kojený. (Viem podľa dcéry. 3 roky kojená 😆)
Ziadne medzery v zuboch slamka nesposobuje a niekde som cital, ze praveze slamka je pri sladenych/kolovych napojoch vhodnejsia - pri ich piti slamkou ide tekutina rychlejsie priamo do hltana ako ked clovek pije normalne a tym padom je kratsi kontakt so zubami.
@anonym_autor Bude to ok. A možno to má tak radšej aj preto, že je kojený. (Viem podľa dcéry. 3 roky kojená 😆)
@anonym_ee5eca môžem sa spýtať tak mimo témy, že ešte stále kojite? Kedy plánujete prestať? Či to nejako neriešite? Lebo môj ma o pár dni rok a pozerajú na mňa ako na debila že ešte dojčím 🙉😑 akože mňa nezaujímajú ale do akeho veku je to ok? Ja som chcela do roka kojiť ale keďže môj syn je na to strašne naviazaný mu idú aj zuby tak možno aj preto alebo keď vtedy sa nedá upokojí tak jediné toho kus a preto je to zdravé ale už by som s tým chcela prestať ale nespolupracuje 😁 UM odmieta
@anonym_ee5eca môžem sa spýtať tak mimo témy, že ešte stále kojite? Kedy plánujete prestať? Či to nejako neriešite? Lebo môj ma o pár dni rok a pozerajú na mňa ako na debila že ešte dojčím 🙉😑 akože mňa nezaujímajú ale do akeho veku je to ok? Ja som chcela do roka kojiť ale keďže môj syn je na to strašne naviazaný mu idú aj zuby tak možno aj preto alebo keď vtedy sa nedá upokojí tak jediné toho kus a preto je to zdravé ale už by som s tým chcela prestať ale nespolupracuje 😁 UM odmieta
@anonym_autor kojila som ju 3.roky.
Vedel o tom iba manžel a moji súrodenci. Cudzí ľudia radi odcudzujú, čo nepoznajú....... Nastúpila do škôlky a skončilo kojenie.
ale, nic sa mu nestane... kludne nech pije so slamkou. Rocny ma naozaj casu na ucenie, a za mna.. radsej to ako stale riesit pooblievane kadeco... casom sa nauci vsetko
@anonym_autor Nechaj ho piť z pohára. To, že sa obleje, je normálne, nikto uceny z neba nespadol. Len tak sa to naučí.
@anonym_autor kojila som ju 3.roky.
Vedel o tom iba manžel a moji súrodenci. Cudzí ľudia radi odcudzujú, čo nepoznajú....... Nastúpila do škôlky a skončilo kojenie.
@anonym_ee5eca a kojila ste že ste to chceli alebo malinká bola tiež naviazaná? Ja sa bojím toho ale snad tak dlho nebude
@anonym_autor kúp mu 360° pohár a už sa neobleje a aj sa naučí piť bez slamky
@anonym_ee5eca a kojila ste že ste to chceli alebo malinká bola tiež naviazaná? Ja sa bojím toho ale snad tak dlho nebude
@anonym_autor Inak som ju neuspala. A rovnako neukludnila, keď začala byť mrzutá.....Popravde, chcela som skončiť omnoho skôr-ale nedarilo sa.... No spätne nič neľutujem. Bolo to krásne obdobie. A iba jedno jedinkaté 🥹 Viac detičiek som už bohužiaľ nemala.
@anonym_autor Inak som ju neuspala. A rovnako neukludnila, keď začala byť mrzutá.....Popravde, chcela som skončiť omnoho skôr-ale nedarilo sa.... No spätne nič neľutujem. Bolo to krásne obdobie. A iba jedno jedinkaté 🥹 Viac detičiek som už bohužiaľ nemala.
@anonym_ee5eca 🥹 presne takto to mame aj my

Nauč ho normálne piť z pohára