Mali vaše deti červené líčka a nádchu pri prerezávaní zúbkov?
Dobrý deň, stretli ste sa s tým že mali vaše deti červené líčka pri prerezavaní prvých zúbkov? A nádchu? Nič iné.. dávali ste takýmto malým deťom (4m) vitamin C?
Áno, mal. Aj ekzém sa mu vtedy zvykol zhoršiť. Dávala som len na zúbky kamistad a hryzatka. Vitamín C som dávala len keď mi dostal soplik a mal zvýšenú teplotu.
@michaela329 môžem ti poslať správu?
Áno tam kde išli zúbky bolo červené líčko aj také akoby vodnate sopliky mal
@anonym_e7b976 na pohľad nevidím ale keď mu po nich prejdem tak niečo cítim
@lienka_9 môže to byť len zakladanie zúbkov, reálne môžu vyjsť aj o niekoľko mesiacov, tie prejavy čo opisuješ môžu byť prejavy z niečoho iného, veď uvidíte.
@lienka_9 môže to byť len zakladanie zúbkov, reálne môžu vyjsť aj o niekoľko mesiacov, tie prejavy čo opisuješ môžu byť prejavy z niečoho iného, veď uvidíte.
@anonym_e7b976 len je to na prd lebo ak je to len zo zubov tak aj očkovanie som tento týždeň zrušila kvôli soplikom
@anonym_e7b976 len je to na prd lebo ak je to len zo zubov tak aj očkovanie som tento týždeň zrušila kvôli soplikom
@lienka_9 my sme mávali strašné stavy keď malému išli zuby, ale to s určitosťou nevie ani lekár určiť či to v tej chvíli je zo zubov, či z niečoho iného. Tak očko predložíte, veď sa nič nedeje.

Áno, mal. Aj ekzém sa mu vtedy zvykol zhoršiť. Dávala som len na zúbky kamistad a hryzatka. Vitamín C som dávala len keď mi dostal soplik a mal zvýšenú teplotu.