icon

Mali vaše deti červené líčka a nádchu pri prerezávaní zúbkov?

lienka_9
Včera o 06:13

Dobrý deň, stretli ste sa s tým že mali vaše deti červené líčka pri prerezavaní prvých zúbkov? A nádchu? Nič iné.. dávali ste takýmto malým deťom (4m) vitamin C?

michaela329
Včera o 06:43

Áno, mal. Aj ekzém sa mu vtedy zvykol zhoršiť. Dávala som len na zúbky kamistad a hryzatka. Vitamín C som dávala len keď mi dostal soplik a mal zvýšenú teplotu.

lienka_9
autor
Včera o 06:47
@michaela329

Áno, mal. Aj ekzém sa mu vtedy zvykol zhoršiť. Dávala som len na zúbky kamistad a hryzatka. Vitamín C som dávala len keď mi dostal soplik a mal zvýšenú teplotu.

@michaela329 môžem ti poslať správu?

kikiballa
Včera o 07:24

@lienka_9 áno. Obe deti líčka červené a teplé.

anonym_e7b976
Včera o 07:25

@lienka_9 áno, mali.

majus2323
Včera o 07:39

@lienka_9 áno

lienka_9
autor
Včera o 08:12
@kikiballa

@lienka_9 áno. Obe deti líčka červené a teplé.

@kikiballa on ich ale nemá teplé.. iba červené

anonym_e7b976
Včera o 08:27
@lienka_9

@lienka_9 a reálne vidíš že sa mu prerezávajú zúbky? Či má len červené a zdurené ďasienka?

kikiballa
Včera o 08:35
@lienka_9

@lienka_9 nemali vždy teplé, len občas a nie pri všetkých zubkoch

michaela329
Včera o 08:40
@lienka_9

@michaela329 môžem ti poslať správu?

@lienka_9 kľudne

lienka_9
autor
Včera o 09:11
@anonym_e7b976

@lienka_9 a reálne vidíš že sa mu prerezávajú zúbky? Či má len červené a zdurené ďasienka?

@anonym_e7b976 na pohľad nevidím ale keď mu po nich prejdem tak niečo cítim

anonym_e9e0da
Včera o 09:32

Áno tam kde išli zúbky bolo červené líčko aj také akoby vodnate sopliky mal

anonym_e7b976
Včera o 09:51
@lienka_9

@anonym_e7b976 na pohľad nevidím ale keď mu po nich prejdem tak niečo cítim

@lienka_9 môže to byť len zakladanie zúbkov, reálne môžu vyjsť aj o niekoľko mesiacov, tie prejavy čo opisuješ môžu byť prejavy z niečoho iného, veď uvidíte.

lienka_9
autor
Včera o 09:57
@anonym_e7b976

@lienka_9 môže to byť len zakladanie zúbkov, reálne môžu vyjsť aj o niekoľko mesiacov, tie prejavy čo opisuješ môžu byť prejavy z niečoho iného, veď uvidíte.

@anonym_e7b976 len je to na prd lebo ak je to len zo zubov tak aj očkovanie som tento týždeň zrušila kvôli soplikom

anonym_e7b976
Včera o 10:06
@lienka_9

@anonym_e7b976 len je to na prd lebo ak je to len zo zubov tak aj očkovanie som tento týždeň zrušila kvôli soplikom

@lienka_9 my sme mávali strašné stavy keď malému išli zuby, ale to s určitosťou nevie ani lekár určiť či to v tej chvíli je zo zubov, či z niečoho iného. Tak očko predložíte, veď sa nič nedeje.