Máme 2 zúbky a už 1,5 mesiaca žiadny ďalší
Baby poradte... Malemu vysiel na 6 mesiacov prvy zubcek, o dva dni na to sa mu prerezal druhy... ale uz presiel 1 a pol mesiaca a ziadny dalsi nam nepribudol... zda sa mi to uz dlho... je normalne taka dlha pauza alebo mam skocit k dr?
ano je to uplne normalne, potom sa rozbehnu a pojdu jedna radost :P Nam prvy skoro v roku a potom idu vacsinou s vacsin odstupom hned 4 naraz. Mali sme aj vacsi odstup ako 1,5 mesiaca... stolicky nam vysli 4 mesiace po rezacikoch
@katren dakujem, teraz si ma potesila... mne totizto kazdy vravel, ze ked raz vyjde prvy, tak tie ostatne sa hned spustia za nim...
to nevadiii...do 1.roku nemusi mat ani jeden zubok...nasej dcerke vysli 2 zubky naraz ked mala 7 mesiacov a dalsi zubok o mesiac. Nehladaj si starosti :-}.
to je normalne 🙂 Nam vysiel 1 v 9. mesiacoch, o tyzden dalsi, potom 2 mesiace nic a teraz naraz 3 🙂 A ked sme boli v nemocnici, bola tam maminka s dcerkou, ktora nemala v 10.mesiacoch ani naznak zubkov 🙂
@brumka111 nehladam... 🙂 len pre istotu sa pytam... radsej sa opytat hoc aj blbost, ako potom lutovat, ze som sa neopytala... 🙂
nám vyšiel prvý zub v 14mesiacoch, 10zubov vyšlo v priebehu 2 mesiacoch, čiže mala 16 mesiacov a teraz má 22mesiacov a žiadny další zub 😀 čiže pol ročná pauza 😀 ale zlakla som sa tiež,či netreba nejako narezať dasienka či čo, nejako pomocť, no zubárka mi povedala, že zuby vyjdu von a o to dlhšie jej vydržia 🙂
nam v 6 mesiacoch jednotky dole a dvojky hore.jednotky nam este nenarastl a to uz budeme mat rok...ako upirik.vsetci sa nam smeju 🙂

@erika_lukasko nam prvy vysiel v roku a druhy pred mesiacom.....je to normalne, nestresuj 😉 nemusi mat vsetky zuby do roka vonku 😉