icon

Neidentifikovateľná bolesť zuba

skaredekacatko
28. mar 2013

Ahojte potrebujem poradit uz tri dni chodim k zubarovi, ze mam bolesti v lavo dole su hrozne zubarka nevie prisť nato čo to je. najprv mi yvrtala jednu blombu dala tam vlozku vcera mi zablombovala horny zub ten bol deravi vraj to bude ten. Dnes mi zavrtala do druheho blombovaneho ale ani ten nebolel ked vrtala tak vravela ze nic, poslala ma na rengen ten neukazal tiez nic mysli si ze ten prvy zub co vrtala odumiera tak mi tam dala vlozku na umrtvenie a preistotu ma poslala do bojnic k odbornikovi ale ani ten nic nezistil. Ked sa dotykam tych zubov tak ma to neboli,Nemali ste niektora podobny problem a ako ste ho vyriesili?

Strana
z2
anonym_7325d8
Včera o 21:11
@jasminka

@skaredekacatko ja ma asi rovnaky problem. Uz niekolko mesiacov chodim k zubarke s jednym zubom, ze ma boli, ale len ked hryziem. Stale vyvrta, da vlozku, nezaberie, o mesiac som tam zas, dalsia vlozka atd. Na rontgene nic. Ze ona nevie, co ma moze boliet. Uz som isla aj k druhemu zubarovi, ten videl 2 kazy, zase vyvrtal, zas lieciva vlozka, chvilu som sa tesila, verila....a stale boli....

@jasminka Peosim prosim ,prosim ako ste dopadli s tym zubom ? Ja mam. Presne problém ako vy ,boli ma dlho jeden zub ale iba ked hryzie tvrde na ňom a zubarka stale tvrdi ze mi nič nie je. Prwblombovala ho 2 krat a zub stale boli .Co vam nakoniec pomohlo ,z čoho to bolo ? Odpíšte prosim pekne .

Strana
z2