Odporučte detského čelustného ortopéda v Trnavskom kraji
Dobry den, viete mi prosim poradit den.ortopeda Trnava, Nitra, Piestany, Sered…
Zatial mam odporucanie na mudr Sabo v Seredi. Syn ma 7 rokov a obrateny zhryz. Nasa zubarka nam odporucala riesit to uz teraz. Tak si robim prehlad. Vopred velmi pekne dakujem
@herdovamiroslava22 nie je to síce v ani jednom zo spomínaných miest, ale odporúčam Andel dental v HC. Syn mal rovnaký problém. Najskôr nosil strojček len na noc, to pomohlo trochu, zuby sa posunuli ale nie do takej polohy, do akej to bolo potrebné, tak potom prešiel na Invisalign a zhryz sa opravil
@janocka ako dlho nosil ten nocny? Kolko vas vysiel? Mne sa zda ze ako mu ide dvojka von, tak ta jednotka sa akoby trosku posunula do predu
Nás nechceli k Sabovi do Serede zobrať, len do Bratislavy mali voľné miesto. Podarilo sa nám dostať termín k p.dr. Figurovej, ktorá práve začala ordinovať po dlhšej PN (v Šali). Poznám deti, ktoré ku nej chodili aj s predkusom aj zákusom a krásne sa im zuby vyrovnali. Dostali sme odporúčanie aj na Axisdent v Dunajskej Strede - už majú pobočku aj v Galante ale nepotrebovali sme nakoniec.
Nás nechceli k Sabovi do Serede zobrať, len do Bratislavy mali voľné miesto. Podarilo sa nám dostať termín k p.dr. Figurovej, ktorá práve začala ordinovať po dlhšej PN (v Šali). Poznám deti, ktoré ku nej chodili aj s predkusom aj zákusom a krásne sa im zuby vyrovnali. Dostali sme odporúčanie aj na Axisdent v Dunajskej Strede - už majú pobočku aj v Galante ale nepotrebovali sme nakoniec.
@mimimoje super dakujem, pozriem
@mimimoje cenovo je ako na tom?
@mimimoje cenovo je ako na tom?
@herdovamiroslava22 Figurová je ok, my sme potrebovali iba konzultáciu a nezobrala ani euro. Nevýhoda je, že nemá RTG, musíš prísť už so snímkami.
@herdovamiroslava22 obe deti chodili na strojček k Sabovej do Serede a veľká spokojnosť. Ale zubára majú Andela v Hlohovci.
@janocka ako dlho nosil ten nocny? Kolko vas vysiel? Mne sa zda ze ako mu ide dvojka von, tak ta jednotka sa akoby trosku posunula do predu
@herdovamiroslava22 ten nocny nosil rok. Kolko nas vysiel uz neviem presne, sa mi zda, ze okolo 150€. Ale nakzaj sa mi to len zda, lebo strojcek dostal akurat ked prva vlna korony bola, cize uz pred 6r.

@herdovamiroslava22 nie je to síce v ani jednom zo spomínaných miest, ale odporúčam Andel dental v HC. Syn mal rovnaký problém. Najskôr nosil strojček len na noc, to pomohlo trochu, zuby sa posunuli ale nie do takej polohy, do akej to bolo potrebné, tak potom prešiel na Invisalign a zhryz sa opravil