Poraďte gél na zúbky vhodný pre 2,5-mesačné dieťa?
Ahoj mamičky , máme 10 týždňov a strašne slini dáva si ručičky do pusy a tiež aj teplotky načo dávame panadol sirup od 1 mesiaca ,ale je nejaký gelik vhodný aj pre 2,5 mesačné bábo alebo niečo účinné čo trochu pomôže ,?
@anonym_autor nie je prehriaty? Zuby tak skoro nejdú.
Do roka by som dietatu nedala ziaden doplnok stravy, liek, gel bez vopred porady s pediatrom. Takze porad sa s nou nie s cudzimi ludmi. A ako pisu vyssie je extremne nepravdepodobne, ze sa mu prerezavaju zuby v 2.5mesiaci.
@anonym_autor ja som si v rovnakom obdobi tiez myslela ci snad zuby tak skoro. Uz je to 5 mesiacov a stale nic 😀pre istotu som bola v lekarni ale nakoniec sme ani nedavali, na dasnach to na zuby nevyzeralo. Dali mi na ten vek taku vodicku, nejako camille alebo tak nejako sa to volalo a vraj je aj gelik pre tak male deticky. Zatial cakaju na použitie.
Ale toto su na ten vek uplne bežné prejavy (slinenie, objavovanie ust), skor by som riesila tu teplotu, ta az tak ok nemusi byt

10 tyzdnovemu sa este nemozu prerezavat zubky, alebo teda je to extremne nepravdepodobne, to bude nieco ine. A ake vysoke “teplotky” ma? Treba vobec davat panadol? Radila si sa s lekarkou? Takemu malemu babatku cim menej liekov tym lepsie.