Prepláca zdravotná poisťovňa ošetrenie kazov?
Kto ma zdravotnú dôveru? Dcerka je objednaná ku zubárke ma kaz na zubku, prepláca to dovera alebo kazy nepreplatí?
Dakujem za info, radu
prepláca 30€, tak ako píše vyššie, aj mojej malej robili kaz a preplatili mi to
5x 30 maju deti narok v dôvere a ano ,ked da plombu posielas blocek ,ked vlozku tak nie
@michaela412
@liliputka2131
Lebo aj kamoška bola u zubara tiez mala kaz a uz jej prisla odpoveď z doveri ze ma zamietnute, neposlali jej peniaze a dovod je...
Zubár vykázal iné ošetrenie, ako je preplácané z benefitu.
cize zubar dal ze kaz zuba ale vložka? Napriklad ze nie plomba.... tak ? Preto jej neuznali?
Ak pojdem ja s dcérkou mam sa rov o opytat ci da a plombu alebo vložku?
@michaela412
@liliputka2131
Lebo aj kamoška bola u zubara tiez mala kaz a uz jej prisla odpoveď z doveri ze ma zamietnute, neposlali jej peniaze a dovod je...
Zubár vykázal iné ošetrenie, ako je preplácané z benefitu.
cize zubar dal ze kaz zuba ale vložka? Napriklad ze nie plomba.... tak ? Preto jej neuznali?
Ak pojdem ja s dcérkou mam sa rov o opytat ci da a plombu alebo vložku?
@anonym_autor ano urcite preto ,to aj podla sumy vies zistit a celkovo podla blocku co je napisane tam
5x 30 maju deti narok v dôvere a ano ,ked da plombu posielas blocek ,ked vlozku tak nie
@liliputka2131
Posielam co odpovedala dovera......
@liliputka2131
Posielam co odpovedala dovera......
@anonym_autor este mi nikdy taka odpoved z dovery nedosla ze plne hradena plomba je,ja mam 3deti a vzdy vsetkym vykon preplatili ,a tiez nerozumiem preco tam je pisane ze toto sa nepreplaca ked pri odosielani blocku mas pisane dentalna alebo ,zubne osetrenie