icon

Skúsenosti s pečatením zúbkov u sedemročného dieťaťa

slniecko66
Včera o 17:15

Dobrý večer. Mám 7 ročné dieťa. Máte skúsenosti s pečatením zúbkov? Odporúčate?

martinmmartin
Včera o 17:21

Ano, uz cez 40 rokov to mam v hube a furt vsetky zuby v hlave
Nemas co stratit

slniecko66
autor
Včera o 17:30
@martinmmartin

Ano, uz cez 40 rokov to mam v hube a furt vsetky zuby v hlave
Nemas co stratit

@martinmmartin ďakujem

zuzkaa1991
Včera o 17:34
zuzkaa1991
Včera o 17:35

Tiez som dala.7r lenze tam.treba dat velky pozor pecatit sa.moze max.polroka(to je uz dlha doba) po prerezani...my sme isli vzdy hned

kacena4
Včera o 18:11

tiez odporucam dali sme vsetky a do dnes 16r nema ani jednu stolicku pokazenu super, a hlavne prestala sa pri tom bat zubarov, naucila sa ze u zubara to nie je o bolesti ale pomoci

anonym_e3c78c
Včera o 18:49

A to sa ešte robí?

slniecko66
autor
Včera o 19:40
@zuzkaa1991

Tiez som dala.7r lenze tam.treba dat velky pozor pecatit sa.moze max.polroka(to je uz dlha doba) po prerezani...my sme isli vzdy hned

@zuzkaa1991 ma este mliecne zuby. A uz ich ma dlho. Mala uz aj kaz, takze odporucila zapecatit 2 stolicky

raffaella
Včera o 20:19

Moje deti majú 12 a 16 rokov a obe sú bez jediného kazu, od prvého zuba ale veľmi dbáme na zubnú hygienu, stoličky majú obe zapečatené.

zuzkaa1991
Dnes o 10:50
@slniecko66

@zuzkaa1991 ma este mliecne zuby. A uz ich ma dlho. Mala uz aj kaz, takze odporucila zapecatit 2 stolicky

@slniecko66 pecatia sa trvale zuby aj my sme v 7r mali na kazdom zube kaz 🤦‍♀️🤦‍♀️pred.rokom kazdy mesiac sme chodili plus rastli.stolicky trvalé a tie sme hned dávali pecatit ;)

anonym_6c98dd
Dnes o 14:30
@zuzkaa1991

@slniecko66 pecatia sa trvale zuby aj my sme v 7r mali na kazdom zube kaz 🤦‍♀️🤦‍♀️pred.rokom kazdy mesiac sme chodili plus rastli.stolicky trvalé a tie sme hned dávali pecatit ;)

@zuzkaa1991 praveze mne povedala ze na nliecny aby vydrzal co najdlhsie..