Strojček na zuby
Ahojte moja dcéra má predkus . Bude potrebovať strojček . Neviem koľky poznáte ten biely fixný . Biely fixný strojček je lepší na predkus ? Či je lepší na krivé zuby .
@liuskaaaa nechaj si poradiť od čelustného, vyberaj dobre , my chodime do Trenčina , sme spokojni, nemá sice predkus, ale s pristupom , akurat sme dlho čakali.
moja ma taky, ze treba posuvat vlastne vsetky zuby ... ideme na fixny, klasicky. Vobec invisalgin neodporucala lekarka, dava ho bezne ale nam nie.
@liuskaaaa ahoj, toto rozhodnutie by som nechala na toho lekára ktorý bude chrup liečiť. Nemyslím, že laický názor je v takom prípade vhodný pre rozhodnutie. Na odbornú prácu sú predsa odborníci a ku každému pacientovi sa pristupuje individuálne. Lekár musí určiť ako bude prebiehať liečba.
Strojček doporučí lekár. Ja mám predkus, nosím invisalign (mierny predkus s medzierkami medzi zubami). Syn zuby nahusto, museli vybrat osmičky, posúvajú sa postupne odzadu. Aj gumičky na úpravu polohy sánky nosí. Tiež invisalign. S priebehom liečby sme zatiaľ spokojní. Jednoduchá hygiena zubov. Viem ale, ze niektorí lekári pri niektorých problémoch riešia fixný.

@liuskaaaa ahoj,podľa mňa si nenavyberaš ty .to určí lekár,ktorý jej je vhodný