icon

Vidíte prerezávajúce sa zuby?

5. jún 2026

Vidíte tam zuby? Že by sa tlačili von? Koľko?

Vidíte prerezávajúce sa zuby?
autor
•
5. jún 2026

@anonym_autor na výzor mi to príde ako obe jednotky a dvojka (pohľad na fotke) na pravej strane. To cítiť aj viac na dotyk. Dieťa má 5 mesiacov

mojvlk
•
5. jún 2026

@anonym_autor ja ich tam vidím, tie jednotky

autor
•
5. jún 2026
@mojvlk

@anonym_autor ja ich tam vidím, tie jednotky

@mojvlk môžu ísť tak skoro aj 2/3 zuby naraz? Ako dlho cca trvá kým budú vonku?

mojvlk
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor môj mal tiež skoro už pred piatym mesiacom najskôr jeden a o týždeň druhý a potom mu šli 4 horné naraz keďal cca 7 mesiacov

mojvlk
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor už si nepamätám ale tieto sú podľa mna na spadnutie keď sa prereze celá čiarka už bude dobre

autor
•
5. jún 2026
@mojvlk

@anonym_autor už si nepamätám ale tieto sú podľa mna na spadnutie keď sa prereze celá čiarka už bude dobre

@mojvlk nevieš čo môže byť toto?

cyberk
•
5. jún 2026

Je ti jasne, ze tie zuby su schovane v dasne a neobjavia sa len tak z nicoho nic?… niekedy sa cudujem ako niektore dokazu mat deti… milion clankov, milion fotiek, ale naco zapajat mozog

autor
•
5. jún 2026
@cyberk

Je ti jasne, ze tie zuby su schovane v dasne a neobjavia sa len tak z nicoho nic?… niekedy sa cudujem ako niektore dokazu mat deti… milion clankov, milion fotiek, ale naco zapajat mozog

@cyberk absolútne som tvoju odpoveď nepochopila. Ja som sa len pýtala, či sú to už prerezavajuce sa zuby a či aj to čo som v komente zakrúžkovala môže byť zub alebo čo by to mohlo byť. Nakoľko som sa ešte nestretla a tým, že by sa prerezavalo viac zubov naraz a v takom veku. Nakoľko v mojej aj mužovej rodine prvé zuby až ďaleko po roku

gvenduska
•
5. jún 2026

Jasne že sú to zuby
A viac naraz

jana_zr
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@cyberk absolútne som tvoju odpoveď nepochopila. Ja som sa len pýtala, či sú to už prerezavajuce sa zuby a či aj to čo som v komente zakrúžkovala môže byť zub alebo čo by to mohlo byť. Nakoľko som sa ešte nestretla a tým, že by sa prerezavalo viac zubov naraz a v takom veku. Nakoľko v mojej aj mužovej rodine prvé zuby až ďaleko po roku

@anonym_autor Ano, krasne vidno zubky. Mozu sa aj tak skoro prerezat. Mojmu synovi sa prerezali v 4 mes. dolne jednicky, v 4,5 r. sa mu prerezali trvale jednicky a 2 sestky, ktore sa normalne prerezavaju okolo 6. roku. Je to naozaj velmi individualne a je to uplne v poriadku. Dolezite je zacat cistit hned od 1. zubku, aby vydrzali zdrave co najdlhsie. ☺️

cyberk
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom si treba nieco nastudovat o detoch, mat prvy zub po roku je skor rarita, takze toto su fakt primitivne otazky, ked mas internet plnu rit clankov a fotiek ohl. prvych zubkov

anonym_8af1d2
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nevšímaj si provokatérky ;) áno, sú to zúbky, ale nemusia vyjsť všetky naraz. Často sa u mojej stalo, že som videla, že už už bude von a ono sa to stoplo. Takže skôr si myslím, že 1ky pôjdu obe naraz a ostatné pomaličky potom. Kľudne aj takto skoro.

anonym_9227c5
•
5. jún 2026

Áno ja tam vidím 4

beata_k
•
5. jún 2026

@anonym_autor Zarodky zubov ma dieta uz v maternici. Ty ich v dasne samozrejme vidis, ale nemusia sa prerezavat. Ale aj mozu. A mozu aj viac naraz. Za par dni uvidis, ci dieta slinta, je podrazdene alebo si dava rucky do ust. Zvacsa okolo roka zacinaju rast.

katka13katka
•
5. jún 2026

Ano zubky. Moj syn mal prve zubky v 4 mesiacoch a taketo dasienka mal dlhsie kym vykukli.

anonym_3a9027
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor moje prve dieta malo v 5mes 2 zuby, v 6 mes 4, a v 8 mes mu islo realne naraz dalsich 8 zubov.
Ano, moze to ist aj rychlejsim tempom.

autor
•
5. jún 2026
@anonym_9227c5

Áno ja tam vidím 4

@anonym_9227c5 4? 😱

autor
•
5. jún 2026
@beata_k

@anonym_autor Zarodky zubov ma dieta uz v maternici. Ty ich v dasne samozrejme vidis, ale nemusia sa prerezavat. Ale aj mozu. A mozu aj viac naraz. Za par dni uvidis, ci dieta slinta, je podrazdene alebo si dava rucky do ust. Zvacsa okolo roka zacinaju rast.

@beata_k slinta extrémne už od narodenia aj má nonstop ruky a prsty v ústach, takže v tomto so zmenu asi nevšimnem 😅

beata_k
•
5. jún 2026
@anonym_autor

@beata_k slinta extrémne už od narodenia aj má nonstop ruky a prsty v ústach, takže v tomto so zmenu asi nevšimnem 😅

@anonym_autor Len pockaj aj zacne slintat od zubov. To bude niekolko mokrych podbradnikov denne a o body ani nehovorim. 😀 Nuz, ak su to zuby, tak sa drzte 💪

nikaeli
•
7. jún 2026

Keď mu prejdeš prstom po dasienku, cítiš niečo? ja som podľa toho vedela, že vykuknú do pár dní. Môj syn to mal podobne ako píše @jana_zr. Hlavne z tých prvých trvalých som ostala v šoku. Niekedy sa tak skoro neprerezávali, väčšinou až predškolákom, prvákom. Ja mám teraz v škôlke strednú skupinu, teda 4-5 ročné deti a takmer všetky už majú vymenené dolné jednotky, poniektorí aj horné.

autor
•
7. jún 2026
@nikaeli

Keď mu prejdeš prstom po dasienku, cítiš niečo? ja som podľa toho vedela, že vykuknú do pár dní. Môj syn to mal podobne ako píše @jana_zr. Hlavne z tých prvých trvalých som ostala v šoku. Niekedy sa tak skoro neprerezávali, väčšinou až predškolákom, prvákom. Ja mám teraz v škôlke strednú skupinu, teda 4-5 ročné deti a takmer všetky už majú vymenené dolné jednotky, poniektorí aj horné.

@nikaeli no cítim hlavne to čo som v komentári vyššie dala do krúžku