icon

1,9-ročná dcéra prestala spať cez deň

29. dec 2025

Od narodenia ukazkove dieta co sa tyka spanku, flaska, cumel polozim odchadzam.Aj poobedny aj nocny spanok. Posledny tyzden nie a nie spat cez den, prehadzuje sa, skace, hra sa s prstekami, dzavoce... po 2 hod ju idem zobrat ze to nema zmysel. Ona mi uz tyzden cez den vobec nespala. Pomoc.

gribka1
29. dec 2025

Zvykni si, sú také deti, ktoré nespia cez deň celkom skoro. A koľko spí v noci?

autor
29. dec 2025
@gribka1

Zvykni si, sú také deti, ktoré nespia cez deň celkom skoro. A koľko spí v noci?

@gribka1 tak 11 hodin. Ale ona je este mala, potrebuje obedny spanok.

0silvia0
29. dec 2025

Obe moje deti prestali spat v tomto veku poobede

gribka1
29. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Môže to byť obdobie, ale je veľa detí, ktoré jednoducho ten spánok nepotrebujú. Len nech odpočíva v tom čase.

januska12323
29. dec 2025

Keď za dve hodiny nudy nezaspí očividne ho nepotrebuje.

anonym_98cc28
29. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Normálka, nepotrebuje spánok. Od roka pol mi dieťa nespalo cez deň.

simsalabim
29. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moja starsia uz v roku a pol nespala poobede vobec.

bejka90
29. dec 2025

Aj moj syn nespal a nenal este 2 roky... tiez som to zacala vzdavat po 2-3 hodinovom uspavani lebo len ja som mala nervy... no a mam dceru ma prave 19 mesiacov a zacina tiez posledne tyzdne strajkovat s poobednym spankom :(

cyberk
29. dec 2025

Tresni ju lopatou po hlave a zaspi pekne. Wtf, zena aj ked si prvorodicka, ak hladas pomoc a nechapes takuto primitivnu vec, tak vyhladaj psychologa, lebo saliet z takehoto niecoho je na diagnozu.

majamat
29. dec 2025

sice je este vlemi mala,a le ked nezaspi, nic s tym neurobis. moja dcera scie poobede spavalaa le v noci spala podstatne menej,a ko 11hod. max 8hod a niekedy len 6hod. zaspavala okolo polnosi,. tiez sa gulala v posteli a nedalos a jej zaspat.

michaelamiako
29. dec 2025

@anonym_autor tak to ja mam stastie s mojou dcerou.. v oktobri mala 2 roky a na obed spi stale😀a teda dufam,ze este nejaky cas bude spavat na obed.a to chodi spat vecer o pol 8 do rana do pol 8.akurat ked vstavame cez tyzden do jasli tak ju musim budit uz pred 6 ale inak ju nechavam spat max.do tej pol 8 rana...a cez obed chodi spat od pol 1 do 3,ale su dni ked sa zobudi sama aj skor...

anonym_8b5251
29. dec 2025

Ani moje.cca od toho veku,iz,nespali. Vecwr sli cca o 20.00 a o tej,6.00 boli hore. Ani v skolke ich nikto nedonutil spat. Ani len lahnut.

autor
29. dec 2025
@cyberk

Tresni ju lopatou po hlave a zaspi pekne. Wtf, zena aj ked si prvorodicka, ak hladas pomoc a nechapes takuto primitivnu vec, tak vyhladaj psychologa, lebo saliet z takehoto niecoho je na diagnozu.

@cyberk tebe co niekto veceru zjedol?

anonym_6ec197
29. dec 2025

Mozes skusit tam byt s nou, ona ma teraz mega objavne obdobie, nechce spat, chce byt s vami, hrat sa, atd..

Ale tiez pripravut sa na to, ze ten spanok fakt nepotrebuje, su aj take deti.. ved vidis na nej aka je zvysok dna

anonym_23a138
29. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor možno už spánok počas dňa nepotrebuje, ale závisí to aj od toho, kedy vstávala a ako strávila doobedie. Moje dieťa vstávalo okolo 6,00 do obeda aspoň hodinu, ale vúčšinou dlhšie vonku, nie vozenie sa v kočíku, ale aktívny pohyb, okolo obeda spalo zo dve hodiny. Po spánku, opäť von a spalo celú noc, Ale keď spočítam tie hodiny, tak spalo maximálne o pol hodinu dlhšie, ako tvoje. Ak ti vstáva o 8.00-9,00 nemôžeš čakať, že po obede zaspí

anonym_827f7a
29. dec 2025

@anonym_autor normalka...moj zacal vynechavat poobedny spanok ako 16 mesacny a to som akurat bola v prvom trimestri s dalsim... Najskor len jedenkrat do tyzdna, postupne 2-3x a ked sa narodilo babo, spal.poobede ledva 2x do tyzdna...

elz1920
29. dec 2025

A zrejme už ani nebude.

anonym_7eb0ae
29. dec 2025

@anonym_autor moje deti síce spia aj poobede a o 21 hod až do 6,30 od narodenia. Teraz majú 5r . Ale keby som ich mala 120 minút prosíkať , to radšej pôjdem s nimi vonku. A večer dám o hodinu skôr do postele

anonym_50e3f6
29. dec 2025

@anonym_autor 1,9? Akoze rok a deväť mesiacov? mna na týchto udajoch vzdy zaujima ako napisete ked bude mat dieta rok a 10 mesiacov...akoze 1,10? Kks 🤦

majlo1234
29. dec 2025

Autorka, mam podobne staru dceru a keby prestala spat na obed, zabijem sa🤣🫣 uplne s tebou sucitim. Ked ni san prisiel do takeho obdobia(ja nanestastie obe deti musim aktivne uspavat🤣) tak som robila vswtko-uspavala v aute, v kocari a na bajku aby sme tie spanky co nauviac potiahli.

domka222
29. dec 2025

Obe deti prestali spávať v 2 rokoch. Zrejme ho už nepotrebuje,ale ty áno.

autor
29. dec 2025
@anonym_50e3f6

@anonym_autor 1,9? Akoze rok a deväť mesiacov? mna na týchto udajoch vzdy zaujima ako napisete ked bude mat dieta rok a 10 mesiacov...akoze 1,10? Kks 🤦

@anonym_50e3f6 ked zo 100 ludi to 99 pochopi, tak je to ok ;)