16-mesačné dieťa nespí ako obvykle
Moj 16 mesacny syn dnes spal iba raz a to od 10:15 do 10:50
Skusam hondavat teraz alw nechce uz hodinu ho uspavam co inokedy zaspi do 20 minut takato situacia sa nam stala prvy krat co mam robit ked ho dam spat uz o siedmej za hodinu je hore 🥹🥹🥹🥹🥹
Nechala by som ho tak, urcite by som ho dalsiu hodinu neuspavala. Moja dcera to robila viackrat takto v tomto veku alebo nespala vobec. Ono sa to okolo toho 1,5r lame, niektore deti uz nepotrebuji spat pocas dna. Nechaj to tak, vecer ho daj spat skor. Ako vies, ze sa za hodinu zobudi, ked ho das spat o siedmej? Ved pises, ze taky pripad, ze nespi, sa vam stal prvykrat.
@anonym_f74c95 zabudla som stalo sa mi to raz... ze spal od 10 do 12 dala som ho vever o siedmej a budil sa mincasto
@anonym_f74c95 zabudla som stalo sa mi to raz... ze spal od 10 do 12 dala som ho vever o siedmej a budil sa mincasto
@anonym_autor ale ved od 10 do 12 je ok, ci? Ved si pospal dve hodky. Teraz spal 45 minut, co je o dost menej, tak bude asi viac unaveny vecer.
Teraz neviem, co riesis. Dieta spavalo 2x a dnes spalo 1x? Alebo to, ze spalo len 45 minut?
Dietatu v takomto veku staci 1 denny spanok. Niektore uz nespavaju vobec.
@anonym_autor ale ved od 10 do 12 je ok, ci? Ved si pospal dve hodky. Teraz spal 45 minut, co je o dost menej, tak bude asi viac unaveny vecer.
Teraz neviem, co riesis. Dieta spavalo 2x a dnes spalo 1x? Alebo to, ze spalo len 45 minut?
Dietatu v takomto veku staci 1 denny spanok. Niektore uz nespavaju vobec.
@anonym_f74c95 mali sme 1 spanok zaspal do 5 minut uz o siedmej spal ale velmi sa mi casto budil
Cudujem sa ze nase mamy a babky prezili bez internetu.
@anonym_autor moje deti keď takto nezaspali cez deň, zaspali okolo 17tej a spali do rána. Alebo som ich dala do kočíka a vonku spali.
😁😁😁😁
syn tiež v tomto obdobi odmietal zaspať niekedy, ak uspavanie trvalo viac ako 15-20minur
supla som ho do kočika a kym sme obišli blok zaspal, niekedy stačilo isť na chodbu a urobit 2-3 kolečka
je to dieta, nie stroj.. tak sa bude mozno v noci casto budit, no.. snad to prezijete
@anonym_autor v tom veku moj starsi zacal spanok vynechavat uplne... Spaval poobede uz len 4-5x do tyzdna a smerom k tretiemu roku este menej...az uplne prestal.

Nechala by som ho tak, urcite by som ho dalsiu hodinu neuspavala. Moja dcera to robila viackrat takto v tomto veku alebo nespala vobec. Ono sa to okolo toho 1,5r lame, niektore deti uz nepotrebuji spat pocas dna. Nechaj to tak, vecer ho daj spat skor. Ako vies, ze sa za hodinu zobudi, ked ho das spat o siedmej? Ved pises, ze taky pripad, ze nespi, sa vam stal prvykrat.