icon

Ako zvládnuť časté nočné prebúdzanie u batoľaťa?

filipendula
Dnes o 09:55

Ahojte, neviem čo sa stalo, ale...
Syn nebol nikdy bohvieaký spáč, ešte od narodenia neprespal celú noc, ale už boli aj také noci, že bol hore 1-2x a buď som dala dudlik alebo nakojila (len raz za noc) a spal ďalej. Posledné 4 noci sú peklo, budi sa každú polhodinu - hodinu (predošlá noc bol rekord, 15x hore), nepomáha ani dudlik, ani nič, niektoré razy síce zaspí, ale iné,nie, reve vrieska...takto celú noc dokola. Prvé dva dni som myslela,že mu asi idú zuby, lebo aj pchal prsty do úst počas dňa, ale neviem, už si to moc nemyslím.
Režim ma taký,že vstane cca o 6:00, spánok má +/- 12:00-14:00 a na noc ide spať 19:30-20:00.
Pomôžte, poraďte prosím, lebo ja už nevládzem od vyčerpania. Ďakujem

anjelicek26
Dnes o 10:16

Ak je to len posledne noci, tak zajdi k pediatricke, nech mu pozrie usi, ci ho nebolia... je to len taky tlak, pokial zapal uplne neprepukne, presne toto deti potom robia... ked si dieta lahne, tak to intenzivne vnima...

babushkaem
Dnes o 10:23

a preco si uz nemyslis, ze su to zuby?

anonym_b2f5c2
Dnes o 10:25

U nás boli nekľudné noci, keď synovi pribúdala nová schopnosť. Cez deň sa ti zdá aký? Je ubolený alebo úplne normálny?

filipendula
autor
Dnes o 10:35
@anonym_b2f5c2

U nás boli nekľudné noci, keď synovi pribúdala nová schopnosť. Cez deň sa ti zdá aký? Je ubolený alebo úplne normálny?

@anonym_b2f5c2 práveže ako kedy, prvé dva dni to nebol úplne on, preto som myslela, že sú to zuby...včera bol ale úplne super, veselý, blabotal, dobre naladený... Dnes katastrofa a zdá sa mi ako keby mu začínalo nejaké prechladnutie alebo čo.

filipendula
autor
Dnes o 10:35
@anjelicek26

Ak je to len posledne noci, tak zajdi k pediatricke, nech mu pozrie usi, ci ho nebolia... je to len taky tlak, pokial zapal uplne neprepukne, presne toto deti potom robia... ked si dieta lahne, tak to intenzivne vnima...

@anjelicek26 ďakujem, pôjdem hneď ráno zajtra

filipendula
autor
Dnes o 10:36
@babushkaem

a preco si uz nemyslis, ze su to zuby?

@babushkaem nevidím žiadne, že mu idú a už ani tie prsty nestrka do úst...ale môžu byť, veď jasne

januska12323
Dnes o 10:53

Daj mu niečo od bolesti a uvidíš.

filipendula
autor
Dnes o 10:57
@januska12323

Daj mu niečo od bolesti a uvidíš.

@januska12323 dala som 2x Paralen sirup, ale nejaká zmena nenastala

majlo1234
Dnes o 12:43

Moze byt regres, moze to byt hocico, kojene deti maju take noci. Ja som vtedy zvykla zabezpecit postel tak, aby nespadli a proste som driemala. Nijak inak to neokabatis, ak je zdravy