Ako často vstávate k bábätkám v noci?
mala bude m at pol roka a nikdy neprespala noc. najprv to bolo vzdy 1:00, 3:00,5:00, par krat to uz bolo iba 3:00 ale teraz sa naucila pretacat, v noci sa pretoci, potom sa zobudi a rozreve, takze teraz je to o dost horsie...
Do polroka pomaly každé dve hodiny, ked prespal 4 tak som mala sviatok. Ale ako novorodenec každé dve hodiny, ci deň či noc. Plne dojceny, asi preto, nedokrmovala som, nebolo treba 🙂 a preto aby prespal noc mi to prišlo od veci, tlačiť UM keď to nepotreboval.
@anonym_autor Vychadzalo to zhruba kazde 2 hodiny.
@anonym_autor v akom veku? Niekedy je to nula, niekdy dva, niekedy 15.
@anonym_autor veď to je u každého dieťaťa iné a môže to byť iné aj každý mesiac. Ja som mala šťastie, prvý mesiac som vstávala raz, okolo 2,00 som nakojila a spalo do takej 5,30, od mesiaca prespalo celú noc. Sú deti, ktoré sa budia ako hodinky každé tri hodiny, sú deti, ktoré sú hore každú chvíľu
Prvých 7 týždňov 3x po troch hodinách (11/2/5), potom do 4.mesiaca dvakrát o 1 a o 4, potom už len raz a od roka spí celú noc.
Casto, raz som to pocitala ked isli synovi zuby a bolo to 17x za noc 🙈, ale inak sa to ustalilo na cca 3x za noc. Prve mesiace to je kazdu chvilu, hlavne ked je kojene. Ked nahodou vynechal, tak som aj tak automaticky vstala a kontrolovala ci je v poriadku.
U oboch deťoch to bolo 5-6x za noc... Starší začal prespávať noc v 13tich mesiacoch, ale z času na čas ešte sa budil 1-2x....mladsi je posledný týždeň odstavený a odvtedy konečne prespí noc, má 19mesiacov.
k synovi každé 2 hod., k dcéram každé 3 hod.
Odpovedám autorke prepáčte za zle označenie
Musím sa pochváliť , že minimálne
Aj starší , aj mladšia vstávali 1x, Max. 2x za noc
Ani zuby neviem, ako im vyšli
To mám odmenu za tie hrozne pôrody 🙏
Prve 3 tyzdne raz v noci a od 3 tyzdnov uz prespi v pohode celu noc 8-10 hodin vkuse.
Každé 2 hod
raz sa budil oko 4 tej nad ranom, alebo 5tej, niekedy prespal celu noc, takze 1 x cca, alebo vobec
Boli rozne obdobia. Ale napr pri najmensej isty cas aj viac ako 10x za noc. Resp este som ani nestihla zaspat a uz bola znova hore.
Dojčené dieťa od narodenia do pol roka raz, potom už vôbec

k synovi každé 2 hod., k dcéram každé 3 hod.