icon

Ako naučiť 21-mesačného syna spať celú noc?

1. aug 2024

Ako na spanok v noci? Ma 21 mesiacov a ma svoju posteľ spojenú s mojou kde ma medzeru z ktorej vždy vyjde a ide si ľahnúť za mnou okolo 12-pól 1 v noci nespi tvrdo celú noc proste sada si budí sa. Keď ideme niekde von tak nemozem ísť na vecer lebo ma hľadá okolo pól noci keď zistí že pri ňom lezi moja mama alebo hocikto na ktorých je nauceny ! Rev. Cez deň pohode vydrží bezomna v noci ma hľadá. Ako docieliť aby spal celú noc?

zuzkaa1991
1. aug 2024

Ze je malicky moja ma 6r a spiime spolu bohužiaľ kedze sa chcemm vyspať plus cez víkendy spim v spalni ona sama a vzdy okolo 3 v noci sa prebudí a pride do spalne tiez ma hlada v noci a kes s nouu spim spi celu noc

vyrovnanaosoba
1. aug 2024

Veď je maličký. Skúste ešte vydržať rok a až tak choďte niekde na noc bez neho.
A tiež spím s deťmi v jednej posteli, máme ešte jednu pripojený k našej, aby bolo viac miesta. Držím ich za tuku celú noc, alebo starší si na mňa vylozi nohu a tak spí. Keď spali v postieľke tak sa niktk nevyspal. Vždy sa budili, volali, vždy niečo chceli. Dala som ich k sebe, spia bez zo budenia, a ja tiež. Ale nechodím nikde na noc bez nich.

sara07
1. aug 2024

no ani jedne do troch rokov veru nejak nenaspal sám .. vždy dobehli ,a ten posledný ten veru ešte aj teraz príde ..
uži si to ked to bude v puberte pleskne ti dverami, väčšia postel .. že ta hlada je normálne

pokemonkaa
1. aug 2024

potrebuje svoju mamku, to je vsetko. je este malicky.

30katrusa40
1. aug 2024

@zuzkaa1991 tak 21mesiacov je ešte malý. Ale 6 ročná s tým by už bolo treba niečo robiť. Ak je dcérka zdravá .

kp7333
1. aug 2024

toto aj. moja robila, ked mala 2 roky. spala vedla v postielke a v noci smatrala, ci som tam, alebo chcela ruku podat. Ked som bola druhy krat tehotna a uz ma to obtazovalo, lebo som mala problem zaujat pohodlnu polohu s bruchom, vymenili sme sa s muzom, ja som isla na jeho stranu postele a on vedla dcery. A zrazu prespala celu noc, ked mamu nemala po ruke. O par mesiacov uz sme ju prestahovali do detskej izby a do postielky slo babatko.

viky_21
1. aug 2024

Moj bude mať 3r. Od 2r ma svoju izbu kde pekne spal. Teraz prišlo obdobie, že chce spať len somnou. Aj keď ho prenesiem alebo zázrakom zaspi vo svojej posteli tak sa v noci budí s plačom a volá ma. Nemozem ísť ani muž pretože totálne cirkus lebo on chce mamku.
Ja som tiež chcela spať len s mamou takže asi aj tuším, že po kom to ma 🙈

zuzkaa1991
1. aug 2024

@30katrusa40 nechce spať vo svojej izbe kedze. Zly matrac ale riesime zmenu matracu a postupne ju odvykam cez týždeň lenze manzel kazdy den skoro vstava preto spiime oddelene kedze my neskor vstavame do škôlky/do roboty