icon

Ako odnaučiť dieťa nočnému pitiu mlieka?

Dnes o 06:19

Ahojte mamičky,mam 16m dcéru a v noci sa nám zhoršil spánok,zaspi o 20 a potom sa zobudí o 23 a stále len mrnci aj niekedy do 4 do rana,samozrejme kým jej nedam mlieko,tým pádom ona hneď zaspi,dá sa to nejak odnaucit? Pila už len raz 120ml v noci inak spala celú nič,a už 2 týždne kým jej nedam mlieko tak mrnci,nechaoem či sa zmenilo,či je to normálne alebo čo,za nič mi vypije aj 300ml mlieka,čo je dosť,už sme sa mlieka skoro zbavili a proste potom prišla zmena a akokeby sa ho nevie dojest,hocikoľko jej spravím je schopná to vypiť😄máte skúsenosť? Mám ju to odnaucit alebo počkať kým sama nato príde?..a ešte ma zaujíma kedy ste večerné mlieko nahradili kašou? A akú ste dávali a či si deti hneď zvykli?

nikushka8
Dnes o 11:27

Nie je hladna? kedy pred spanim naposledy je?
Dceru odnaucil pit v noci mlieko muz v 2rokoch (proste ju nepocul, tak jej nedal). Kasu mala na veceru od 6.m a potom mlieko ako druhu veceru pred spanim.
Mladsia sa od mlieka odstavila nieco po roku sama (kojenie a flasu nechcela). Takze je to velmi individualne.

gabus543
Dnes o 12:43

Náš syn sa sám odstavil od mlieka keď mal 2r a 4m ,zobudil sa na mlieko,trošku potiahol a už nechcel, ďalšiu noc sa tiež zobudil tak mu manžel povedal že mlieko už nie je nech spinká. Nechaj to na dcérku pokiaľ to mlieko vyžaduje a hneď po ňom ti zaspinká

lia2022
Dnes o 12:57

Ženy len taká otázka .. nebojíte sa že sa deťom pokazia zuby keď tak dlho pijú v noci to mlieko??? 🤔
Skutočne to nemyslím v zlom, len ma to zaujíma.
Môj keď mal cca okolo toho roka, tak sa v noci zobudil , ponúkla som čistú vodu, tá mu asi nechutila tak zaspal naspäť a už potom ani mlieko nevyžadoval v noci. Prestal sa aj budit a prespal do rána .