Ako odnaučiť dieťa piť v noci?
Ako odnaucit dieta (10mesiacov) od casteho pitia v noci? Budi sa aj 8krat z spanok. Kazdu hodinu. Zacne mrncat. Dam jej cumel a reve stale. Musim jej dat len napit z vody a spi dalej.
Daj flasku do postielky, nech sa obsluzi sama. To sa rychlo nauci. Moje deti tiez tak mali nekvapkajuci poharik.
Nie je to skoro aby tak male dieta nic v noci nejedlo? Podla mna je hladna
@hederamonstera nie je pravda, niektoré deti prespia celú noc pomaly od narodenia, ale tých je samozrejme menej
ja som tam pila vody hlavne večer v noci ale strašne veľa a zistili mi cukrovku.
@hederamonstera nemusis byt hladna. Zalezi kolko si cucne. Ak vypije celu flasu moze byt, ze je hladna.
Dávajte pozor ci aj veľa ciká, viac ako obvykle, koľko vody v noci vypije? Synovi sme tak zistili cukrovku.
@hederamonstera nejedava v noci od 3 mesiacov 🙂 vzdy jedla cez den velmi vela. Potom uz ani v noci sa nebudila. Ale ako prisla prva spankova regresia, tak mi bolo poradene, se jej mam dat napit a cumel. Tak som to tak robila a odvtedy si na to zvykla. A budi sa aj 8krat, co je uz dost vycerpavajuce pre mna.
@hederamonstera keby je hladna, tak by revala hned ako by som jej zobrala flasu od ust (aj keby je v nej voda)- poznam si dieta.
@svokrinjazykmonika neskusala som mlieko davat. Lebo vidim, ze si da len par glgov vody a hodi sa na bok a spi dalej.
A popri tom, sme uz stahovali aj teplotu v izbe, aby nahodou nebolo moc teplo.
@katie253 cikava dost. Aj cez den a aj rano po noci ma nabombenu plnu plienku. V noci mi takto vypije aj pol malej flase cistej vody (sladene tie sunar caje jej na noc nedavam)
@hederamonstera 10 mesacne dieta by preco malo jest v noci...to prave nie je bezne
Ak vám takto nepila v noci a začala teraz, tak by trebalo vziať moč na kontrolu k pediatričke, alebo kúpiť v lekárni pásiky na kontrolu glukózy a ketónov a skontrolovať doma.
Ďalšie prejavy pri cukrovke na jej začiatku sú slabosť, mrzutosť, nevladze chodiť, taká handrová babika ked ju chytiš na ruky, po čase aj chudnutie. Nam za 2 týždne schudol 430g.
@katie253 tak to je ona uplne opak 😂 nezastavitelna cez den. Stavia sa furt a vsade. Stvrnozkuje ako keby mala v riti vrtulu. A pribera velmi dobre.
Nie, to prišlo samé, ale keď tak môžeš skúsiť, že dáš do fľašky úplne máličko vody..

Pije čistú vodu?