icon

Ako pomôcť 15-mesačnému synovi lepšie spať?

Včera o 15:17

Ahojte mamicky skoro 15 mesacny syn,dnes mal prvy spanok od 10:15 do 12:05 druhy spanok smw zvykli mat okolo 15:40>16:00 a nechce mi zaspat.... bojim sa toto sa mi stalo uz viac krat dala som ho spat az o 19tej a v noci sa mi celu noc prehadzoval... co spravit mam? Aby dobre spinkal v noci a ked ho dam o 18tej zas bude hore za polhodinu a potom kedy az vecer pojde spat...
Podotykam ze o 19tej zaspal za 5 minut...

kavasmliekom
Včera o 15:22

@anonym_autor skús ho dať ešte teraz na polhodinku. Možno zaspí.

autor
Včera o 15:33
@kavasmliekom

@anonym_autor skús ho dať ešte teraz na polhodinku. Možno zaspí.

@kavasmliekom prosim vas trucuje kope nohamk

kavasmliekom
Včera o 15:34
@anonym_autor

@kavasmliekom prosim vas trucuje kope nohamk

@anonym_autor tak sa s ním chod prejsť vonku, zábav ho. Večer okolo 18tej okúpať a klubový režim pred spánkom, aby nebol nervózny.

autor
Včera o 15:36
@kavasmliekom

@anonym_autor tak sa s ním chod prejsť vonku, zábav ho. Večer okolo 18tej okúpať a klubový režim pred spánkom, aby nebol nervózny.

@kavasmliekom o kolkej asi ho mam dat spat lwbo ja vravim dala som ho o siedmej za5 minut zaspal ale to horor bol v noci

anonym_cf45ff
Včera o 15:38

Treba ho cez den unavit,pobyt a spanok vonku mu len prospeje...

anonym_294e6c
Včera o 15:58

V 15 mes mi uz spavali deti raz denne. Okolo 11-12 sa ulozili a potom o 18-18:30 uz na noc

anonym_2fe4de
Včera o 20:29
@anonym_294e6c

V 15 mes mi uz spavali deti raz denne. Okolo 11-12 sa ulozili a potom o 18-18:30 uz na noc

@anonym_294e6c tiež sme mali už len jeden spánok

anonym_cb2b15
Včera o 20:38

Dva spánky v tomto veku? Je úplne normálne že má dieťa dávno iba jeden. Moje dieťa bolo v tom veku bez denného spánku. Ja by som to vôbec nesilila. Iba by som ho na denný spánok uložila neskôr, než si teraz ukladala na prvý. Musíš sa len s tými časmi vyhrať, kedy denný a kedy nočný spánok.