icon

Prechod z dvoch spánkov na jeden: tipy a rady

15. mar 2026

Ahojte maminky maly mi bude mat pomaly 17 mesiacov snazim sa mubdavat este 2 spanky nakolko sa zobudi okolo 6/30 prvy ma okolo 9:50/10 ano uz vtedy je unaveny cervene ocka bez nalady zaspi... skusali sme uz aj 1 spanok lenze to sa mi v noci casto budil a prehadzoval... maminky nejake rady ze neni dieta pripravene na ten 1 spanok? Vela mi radili ze aj tak ho mam nechat hore do obeda aj ked je uz trosku unaveny sice mi zaspi do 5 minut ale potom taha do vecera a uz je o siestej unaveny ked ho ulozim tak skoro tak skore rana mame a casto sa budi a prehadzuje v noci...
POTREBUJEM TIE RADY ZE DIETA NENI ESTE NA TEN 1 SPANOK PRIPRAVENE❤️🙏

dominima
15. mar 2026

Ahoj my sme to mali veľmi podobné keď mi prešla na 1 spánok (2 spánok proste spať nechcela) tak sa mi v noci budila každú pol hodinu. Teraz spi od tej 10:30 do 11:30, Max do 12tej. Večer ide spinkať o 7mej. A vstáva od 5:30 niekedy o 6tej 🙂
To budenie v noci preslo po čase, teraz sa pár krát zobudí pomrmle ale nevšímam si to.

anonym_159dc7
15. mar 2026

Instagram alebo fb profil lepsi spanok babatiek

anonym_af6a44
3. apr 2026

Prednedávnom sme prišli na 1 spánok. 14m dvojičky
Budíček 6:30 ( ten nám skáče niekedy už o 6 sú hore ale ideál by bol 7)
Spánok 11-13
Večer spinkaju o 18:45.
Ten spánok ešte je taký všelijaky. Buď spia hodinku a pol alebo aj 2. Pomaly som im naťahovala bdele okno, každý deň o 5-10min. Prvy spánok mali už o 10 ale dostala som sa na 11.

maryetta
3. apr 2026

3deti presli na spanok cca ked mali 13-15mesiacov. Najmensia od 10.mesiaca alebo tak nejako mala uz iba jeden.