Ako predĺžiť spánok bábätka v kočíku?
3mesacna dcera ma.klasicky dlhy jeden spankovy cyklus cca 40min. problem je ze vzdy sa zobudi a uz musime.bezat domov. bdela v kociku byt mechce place. skusala som byt v extra tichom tmavsom prostredi ked jej konci cyklus hojdat ju ss sss zvuky. zavriet striesku. ale vysledok ten isty.
nejake napady ci skusenosti?
Šum. S ním prespí nerušene minimálne hodinu a pol. Bez neho 40 minut
u nas fungovalo, ze som si odsledovala kolko cca. ma ten jeden cyklus a napr. ak som ho drncala, aby zaspal, tak som po 35 min. rychlo sla drncat, aby mal tie "iste podmienky" a on otvoril oko a spal dalej - to bolo to obdobie, ked bol babatko a nevedel spajat cykly
neskor uz (a doteraz) nepomaha nic, akonahle ma pocit, ze je niekde a moze mu nieco ujst nespi - ani v kociku ani v postielke ani v posteli, da si len 40 min.
U 3mesacnej sa to moze o par dni velmi rychlo zmenit. 40 min je uplne v norme. Osobne som chodila kocikovat aj okolo ciest, kde vrcali auta, nedrzala som deti v tichu. A najlepsoe mi zaspali na hrbolatej ceste s cumlom v ustach

a ako zaspi ked je v kociku na tej prvy cyklus ? pretoze aby sa cyklus predlzil mala by mat take iste podmienky ako ked zaspala