icon

Ako riešiť nočné budenie 16-mesačnej dcéry?

tatiana234
22. feb 2025

Ahojte každý deň o 2 v noci sa budí neviem už co robit je hore aj do pol 5 a o 5 ma muž budík do roboty takže sme všetci zdemolovani. Prechádzala teraz na jeden spánok neviem ci to môže súvisieť a koľko to trvať

rk123
22. feb 2025

vyzera to tak, ze jej jeden spanok nestaci a potrebuje stale dva. jeden z toho jej staci kratky 20-30min.
spanok co ju ulozite na noc si zamiena za druhy denny a tym padom si robi bdele okno v noci.
takze by som jej nechala dva spanky a ten prvy skratila

tatiana234
autor
22. feb 2025

@rk123 ona si jeden spánok nastavila sama ten druhy začala odmietať a to aj za cenu ze bola od doobeda do večera hore a 3 hodiny som sa ju s prestávkami snažila uložiť a uspať na poobednú spánok

rk123
22. feb 2025

ja ti rozumiem, len vravim co je pricina. riesila som toto iste s dvoma spankovymi poradkynami a obe poradili to iste a mali pravdu.
nie je pripravena na 1 spanok tak si robi bdele okno v noci, ako keby spala o jeden spanok navyse. nepises kedy ju davas spavat alebo kedy si ju skusala uspavat na tie dva spanky

rk123
22. feb 2025

a este. pises ze zacala odmietat druhy spanok. ano preto pisem ze ten prvy spanok jej treba skratit, kludne ju budit po 15min. ked spi dlhsie nema dostatocny spankovy tlak aby zaspala na druhy. cize dva spanky a prvy z toho 15-20-30min max (to si musis odsledovat)