icon

Ako riešiť nočné budenie na vodu?

kacena3333
17. jan 2026

Ahojte. Chcela som sa opytat ako ste riesili nocne budenie na vodu. Mam 2 rocnu malu a odkedy sama prestala chcet odomna mlieko co bolo v 1 roku zacala byt zavisla na flaske s vodou… v noci sa na to zobudi najmenej 10krat a dokym jej ju nedam bude plakat hadzat sa o postel bit ma len aby som jej ju dala. Ale ja uz vazne nevladzem v noci nespat a cez den fungovat normalne ist do prace a starat sa este aj o starsiu. Muz ide niekedy s mladsou spat tak sa vyspim ale to byva tak mozno 3-4 krat do mesiaca. Na testoch na cukrovku sme boli a nema ju. Proste tu vodu ma len zvyk len ako ju od toho odnaucit. Kolko to trvalo vam? Nam najprv vypila v kazdej flaske 160ml potom sme zmensovali davky teraz sme tak na 40 ml v jednej flaske ale budenie nocne zostava rovnake .

lenja123
17. jan 2026

@kacena3333 a keď jej prichystáš vodu vedľa postele, aby si zobrala sama? Nemusí ťa kvôli tomu budiť, nech sa obslúži.

vilma7
17. jan 2026

Ja uz ani neviem...ale nejako sa sami od toho označili. Skús malú maximálne uľaviť cez den a možno bude mať lepsi spánok.
Ale tie spanky su dosť individuálne. Moj syn 9 rmsa budí v noci odteraz...vie sa aj 3-4 x zobudiť.

cyberk
17. jan 2026

nechapem co riesis :D ma 2 roky, to uz ma rozumu dost, tu vodu si moze aj sama zobrat a napit sa ci? prichystaj jej flasku/pohar vedla postele a nech sa zabka sama obsluzi...

januska12323
17. jan 2026

Načo kvôli vode vstávaš? Fľašu daj do postele a nech pije koľko chce.

anonym_65c398
17. jan 2026

@kacena3333 Vodu jej daj k posteli. To je zas vela, co pises. Ja mam.pohar s vodou doteraz pri posteli, dakeyd idem aj 2-3x na wc, tak sa vzdy aj napijem.