icon

Ako riešiť zmenu spánku u detí?

8. dec 2025

Ahojte mamicky moj syncek bude mat tento mesiac rok a 2 mesiaciky dnes sa stala taka vec no doteraz 2 spanky mal od pol jedenastej do 11:40 potom estw druhy okolo 3tej dnes sa stala taka vec ze mi spal od 10:20 do 12:39 mam ho dst estw okolo 4tej spat awpon na polhodinku ci ho mam zdrzat uz iba na vecer spanok?

domka222
8. dec 2025

Však uvidíš, či bude unavený. Moje obe deti už mali v tom veku len jeden spánok.

anjelicek26
8. dec 2025

Moj po roku spaval uz len raz... uvidis, co s toho bude... od 12:39 podla mna bez spanku nevydrzi... skor ten ranny posunut na neskor a davat spinkat o 11-13tej alebo 13:30 to je tak idealne a potom date obed...

autor
8. dec 2025
@anjelicek26

Moj po roku spaval uz len raz... uvidis, co s toho bude... od 12:39 podla mna bez spanku nevydrzi... skor ten ranny posunut na neskor a davat spinkat o 11-13tej alebo 13:30 to je tak idealne a potom date obed...

@anjelicek26 skusila som... raz.. spal vtedy iba hodinu a bol velmi unaveny a umrncany ked sa zobudil

anjelicek26
8. dec 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 skusila som... raz.. spal vtedy iba hodinu a bol velmi unaveny a umrncany ked sa zobudil

@anonym_autor tak spaci rezim sa meni aspon tyzden, kym si dietatko zvykne.. kedy ti teraz chodi vecer spavat, ked ma tie dva spanky?

autor
8. dec 2025
@anjelicek26

@anonym_autor tak spaci rezim sa meni aspon tyzden, kym si dietatko zvykne.. kedy ti teraz chodi vecer spavat, ked ma tie dva spanky?

@anjelicek26 o osmej

autor
8. dec 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 zaspal este pred 10 minutami