Ako riešiť zmenu spánku u detí?
Ahojte mamicky moj syncek bude mat tento mesiac rok a 2 mesiaciky dnes sa stala taka vec no doteraz 2 spanky mal od pol jedenastej do 11:40 potom estw druhy okolo 3tej dnes sa stala taka vec ze mi spal od 10:20 do 12:39 mam ho dst estw okolo 4tej spat awpon na polhodinku ci ho mam zdrzat uz iba na vecer spanok?
Moj po roku spaval uz len raz... uvidis, co s toho bude... od 12:39 podla mna bez spanku nevydrzi... skor ten ranny posunut na neskor a davat spinkat o 11-13tej alebo 13:30 to je tak idealne a potom date obed...
Moj po roku spaval uz len raz... uvidis, co s toho bude... od 12:39 podla mna bez spanku nevydrzi... skor ten ranny posunut na neskor a davat spinkat o 11-13tej alebo 13:30 to je tak idealne a potom date obed...
@anjelicek26 skusila som... raz.. spal vtedy iba hodinu a bol velmi unaveny a umrncany ked sa zobudil
@anjelicek26 skusila som... raz.. spal vtedy iba hodinu a bol velmi unaveny a umrncany ked sa zobudil
@anonym_autor tak spaci rezim sa meni aspon tyzden, kym si dietatko zvykne.. kedy ti teraz chodi vecer spavat, ked ma tie dva spanky?
@anonym_autor tak spaci rezim sa meni aspon tyzden, kym si dietatko zvykne.. kedy ti teraz chodi vecer spavat, ked ma tie dva spanky?
@anjelicek26 o osmej
@anjelicek26 zaspal este pred 10 minutami

Však uvidíš, či bude unavený. Moje obe deti už mali v tom veku len jeden spánok.