Ako správne uspať 15-mesačné dieťa?
Ako uspavate cez den rychlo zaspi za 5 min a uspavam ho ze precitam rozpravku a hladkam po chrbatiku a vecer to trva 20 min a sam nezaspi neviem ako ho to naucit od malicka bol s tym problem
20 minut nie je az tak vela, venuj mu ten cas, nie je to strateny cas. Neboj sa, do dospelosti ho uspavat nebudes. Este je malicky, asi potrebuje vasu pritomnost. Mozte sa striedat s oteckom, citat vie aj hladkat po chrbate by mal zvladnut, aj 20 minut venovat vlastnemu dietatu
@anonym_dbb10f ano ked je doma tak uspava pomaha 🙂 ja len ze ludia mi hovoria ze uz by mal vediet sam zaspavat ze trebalo ucit od mala ale to bol problem
@anonym_dbb10f ano ked je doma tak uspava pomaha 🙂 ja len ze ludia mi hovoria ze uz by mal vediet sam zaspavat ze trebalo ucit od mala ale to bol problem
@timinka456 ludia narozpravaju kadeco. Nas napriklad od malicka zaspaval sam, akekolvek uspavanie ho rusilo a napriek tomu hovorim, ze ked dieta potrebuje pritomnost rodica, tak nie je na tom nic zle a treba ho uspat.
hádam vieš čo je pre tvoje dieťa dobré. 20 minút večer mu môžeš venovať, vyrastie z neho spokojné dieťa ak bude vedieť že sa môže na mamu spoľahnúť…
@timinka456 ja som si myslela že 2 hodiny revu a vtesku riešite
Veď toto je krásne
Neviem kto sú ti “ľudia” ale pošli ich do riti a užívaj si váš pekný rituál

20 minut nie je az tak vela, venuj mu ten cas, nie je to strateny cas. Neboj sa, do dospelosti ho uspavat nebudes. Este je malicky, asi potrebuje vasu pritomnost. Mozte sa striedat s oteckom, citat vie aj hladkat po chrbate by mal zvladnut, aj 20 minut venovat vlastnemu dietatu