Ako správne zvládať spánkový režim 5 mesačného bábätka?
Ahojte chcem sa opýtať že ako spávajú vaše 5 mesačne bábätká? Môj bude mať teraz 24. 6 mesiacov a naše spánky sú takéto..
Ráno sa zobudí o 6:30-7:00 potom je hore do 8:30 ide spať na trištvrte hodinu... Ďalší spánok máme o 10:30-11:00 to potiahne aj hodinu niekedy keď douspavam aj hodinu a pol,dve... Tretí spánok máme okolo 14:40-15:00, polhodinovy... A štvrtý ešte okolo 17:30-18:00 tiež polhodinu...
A chodí spávať okolo 20:30-21:00, budí sa raz na kŕmenie, čo pred mesiacom bol horor aj 4-5 krát sa budil ale zmenilo sa to iba na číslo 1.....
Myslíte že spi veľa lebo som čítala že už po 6 mesiaci má bábätko má mať iba 3 spánky ale ja ho uložím vtedy keď vidím že je unavený a stále mi to vychádza tak isto aj časovo...
@len_nig no keď im to takto vyhovuje ale to je hlavné že v noci sa človek vyspí na začiatku som spávala Max 1-2 hodiny v noci čo sa budil a už máme aj zúbky pred 3 dňami nám vyšli možno aj to bolo príčinou budenia 😊
@viktoria1751 aj u nás včera prvý vykukol 😁 sú tuším ozaj narovnako
Moja skoncila 4 spanky ako sa zmenil cas. Mala 7m. Ako vela spi? Nech spi, kolko sa mu ziada. Este aby ti dieta spalo podla tabuliek 😅
Mne malý prešiel na 3 spánky, keď mal 6,5 mesiaca. Tiež spával podobne, ten poobedný som chodievala síce douspavat po polhodine, ale vychadzalo to rovnako. Ak je spokojný a dobre spinká v noci, nič nemeň.
@viktoria1751 rob podľa seba a podľa malého vidíš že ti v noci spí dobre tak by som to nemenila

Ahoj, môj bude mať tiež presne 24. polroka 😁 a spánky máme fakt +- úplne ako vy. Tiež som sa zamýšľala či to nie je veľa 😊