Ako udržať pravidelný spánkový režim bábätka?
Prosím vás viete mi poradiť som z toho úplný debil , mám 4 mesačnú dcérku (o chvíľu už 5 mesačnú) od troch mesiacov spava každý večer od 20:00 do rana 6:00 … co mám robiť ako mám postupovať aby to mala takto isto aj naďalej? Kedy vlastne vstane zajtra ráno a kedy pôjde spat večer ? Som z toho jeleň 🙈😄😄😄😄 nechcem aby sa nám to nejak zmenilo
Vsak vstane kedy vstane, vecer ju ulozis bud skor alebo na cas ako ste zvyknuti. Do tyzdne bude nastavena na zmenu casu
Dúfam že toto sa nepýtaš vážne. Ja užívam jednu tabletku presne o 18:30 h, každý deň musím exakt o 18:30 h užiť, kedy ju mám zajtra užiť podľa teba?
Ja mam 4 deti narodene vo februari, pri zmene casu teda mali necele 2 mesiace a samozrejme sme potom zazili 7 x zmenu na letny cas s detmi rozneho veku. Vzdy platilo, ze cca 2 dni isli este podla stareho, ale potom nabehli na ten novy. Dolezite je, aby my dospelaci sme zacali fungovat podla noveho. Ale tie prve dni netlacim na pilu, ked su vecer neskor/skor unavene, dam spat podla nalady a rano nebudim, jedine ak musi ist do skoly
Nechcem strašiť ale ešte sa vám to môže meniť 🤣🤣 regresieeee a tak ďalej...
Mne sa dcera nastavila uplne prirodzene a uplne sama podla slnka nie podla hodin.. ak to chces nastavit sama skus par uberat z vecierky o 5-10 minut a postupne to posunies.
Nic netreba riesit, pokracujte vo svojom rezime, vacsina deti si to ani nevsimne
Dávaj v rovnakom čase ona aj tak netuší koľko je hodín.
Tiez sa pripajam k nazoru, ze to, ze teraz ti krasne spi, nic neznamena. Pridu zuby, regresie, chodenie, nocne desy. Moze ti spavat dobre uz stale aj ked nic neurobis alebo za par tyzdnov bude byvat hore 5x za noc. Takze to nesil, snaz sa dodrziavat vecernu rutinu a uvidis.

Ja som pri zmene času nemenila nič. Normalne som ukladala v rovnakom čase, prvý deň môže zaspávať dlhšie alebo vstať skôr či neskôr, ale ja som cas dodržiavala rovnako. Keď už boli starsie, skôr im bolo zvláštne, že nie je úplná tma, keď šli do postele. Ale to už mali 4-5 rokov.