icon

Ako upokojiť plačúce dieťa po prebudení?

9. jan 2025

Ahojte idem si po radu alebo vypočuť si skúsenosť
Dcerka mala 4 dni teploty max 39 sople. CRP mala na 4den cez 9 a dnes na kontrole cez 3. Teplotu uz nema, ale to co nas s manzelom veľmi trápi a bojime sa je to ze preco už druhý deň po prebudeni zacne veľmi plakať nechce ist dole z rúk drží sa ako kliešť. Ma doslova záchvat plaču vzlykov je ťažko ju upokojiť. Hovorí a ukazuje tam! Ako ze kam mam s ňou ísť a za par sekund kričí nenene! A plače mam stres a bojim sa co to ma byt. Je možné ze je proste nevyspata? Odkedy bola chorá tak ťažko záplava niekedy aj velmi neskoro zaspala. A aj to zaspi napr v aute na hodinu zobudí sa a plače . Dnes sme sa boli prejst autom lebo nechcela spať. Cca o 15.20 zaspala a vstala cca 16.20 s plačom v aute. Nasledovali ruky nosenie. Vzala som ju na mlieko na posteľ kde zaspinkala tak ju necháme nech sa vyspí. Ma 2 roky. Pytali sme sa kde ma bibi vacsinou by ukázala keby mala.
Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
autor
16. jan 2025

@kristina210 my sme uz doma. Vsetky testy co jej robili mala negatívne... Nevieme co to bolo ale mala pravdepodobne velke bolesti hlavy... Asi zapalene dutiny...prajeme skore uzdravenie ❤️

Strana
z2