Ako upokojiť plačúce mesačné bábätko?
Ahojte som prvorodička mám mesačné bábätko a neviem si niekedy rady. Je napapany, prebalený, bruško ho nebolí a niekedy sa nevie ukľudniť a iba plače a plače aj hodinu aj viac a neviem ho upokojiť a ukľudniť aby zaspal alebo aby proste prestal plakať. Neviete mi poradiť? Ďakujem
@martina0782 skus pevné zavinutie, biely sum
Skusit hopsat na fitlopte, zavinut tak pevnejsie, polohu drzania na tigrika.
@martina0782 nám veľmi pomohol biely šum... Koža na kožu mala ma potrebovala cítiť. A aj masírovanie.
môjmu pomohlo, že som ho dávala spať na bruško, aj keď to v pôrodnici neodporúčali (neviem ako teraz, už je to takmer 14 rokov)
@martina0782 nebude to laktacna kríza?
@martina0782 nám pomáhalo zapnúť digestor na 2 az 3 stupeň a to ju ukludnilo až zaspinkala.. ako nie hneď.. ale časom kľudne zaspinkala 🙂
@tejana bože toto je tiež dobre 😆mne doteraz na YouTube vyhadzuje videa kde ide hučí vysávač 😅
skus zapnut vysavac, malickeho opriet o seba - idealne koza na kozu a troska sa s nim prechadzat alebo pohupovat na lopte. Je mozne, ze ma problemy s prdikmi. Mojmu synovi niekedy pomahalo posadit ho do vajicka (autosedacky) , priputali sme ho a muz ho pohupoval. Vyprdel sa a bolo dobre.
@lavender94 tieto videá poznám tiež 🤣 aj my sme používali... Ale digestor bol number 1, niekedy som rozmýšľala, že škoda, že ho nemôžem nainštalovat do spálni 🤣... Ten proste vždy zabral. keď sa rozplakala a nevedeli sme ju utíšiť, tak rýchlo pri digestor ... Ukludnila sa a bolo dobre.
Nám pomohlo jedine zaviazal do perinky, aby mala ruky vedľa telíčka.. neuveríš ale už má 8 mesiacov a zaspáva mi že ju natriasam na rukách a je zavinutá v deke 😅

@martina0782 nebolí ho bruško môžu to byť aj koliky