Ako uspávate ročné dieťa?
Ako ste uspavali ? Ja tlapkanim po zadku viete mi poradit iny sposob
Dala do postele a neriešila
Prečítala rozprávku, pusa na dobrú noc. rozsvietila jemné svetlo. dala do postieľky , odišla som z izby O 10 minút som skontrolovala a zhasla lampu.
Bolo to obdobie kedy zaspal iba v kočiku. Priputat mlieko do ruky, a davaj von. Vďaka že bolo leto.
@timinka456 dám do postieľky ale musím ležať vedľa na svojej posteli. 3x sa postaví , pomacka či som tam a zaspí. Cez deň zaspáva sám. Je veľa spôsobov ako dieťa naučiť zaspávať a je to skôr vaša preferencia. Ja som typ že keď ma tam chce tak tam som. Keď vidím že ok a zaspí sám som vedľa v izbe. Takže ak chcete aby zaspavalo samé , dá sa to , samozrejme nie hneď. Ale dá sa to aj s ohľadom na jeho potreby
@timinka456 ja spievam uspávanky. Väčšinou zaspí do 10 minút. Ale raz, ešte asi nebola dostatočne unavená, zato ja som bola kaput, už som vyspievala celý repertoar, už som si nemohla na žiadnu pesničku spomenúť, iba na českú a slovenskú hymnu, tak až potom zaspala😁😁
Lezime vedla nich. Ked boli taki mali, stacilo lezat, obcas pohladkat (jeden to ma doteraz rad na chrbte a druhy po zadku😁). Doteraz (4 a 3r). Mne by to nedalo nechat ich tam revat do zaspatia, mne neostali vklude lezat sami v postielke.
Ľahneme, zaspievam, chytíme sa a za 15 minút spinká - preložím do postieľky. Do toho roka som uspavala jemným hojdanim v náručí - sedela som na posteli. Potom už sám začal tento spôsob odmietať a až vtedy som prestala.
Kým som uspavala na rukách akonáhle som ju položila bola hore .Keď bola ešte veľmi malé bábätko.Potom som si povedala že to nemá zmysel lebo si prídem o ruky.Lahla som si snou do postele zavrela som oči a keď videla že akože spím zaspala aj ona

U mňa perfektne fungovalo prechádzať dlaňou od čela, cez oči, po nos. Ako keby mu chceš zatvoriť oči, len jemný dotyk. A ak nie rukou tak malou dečkou. Vždy prišiel 100% spánok.