icon

Ako zabrániť dieťaťu utekať z novej postele?

30. nov 2025

Ahojte kupili sme uz velku postel. Dieta zaspavalo same od zaciatku ako sa narodil ale od kedy mame postel stale uteka s postele, ale viem ze je unevany., ale nespi len uteka za nami. Ked si k nemu lahnem vyhana ma prec. Takze ani takto to nejde Ako ste docielili aby dieta lezalo a neutekalo. Budem vdacna za rady.

bluecapybara
30. nov 2025

@anonym_autor aký ma vek?

pribinak
30. nov 2025

Tak nech si ľahne muž k nemu.

reela
30. nov 2025

Pomohli by zabrany, ci by sa vedel dostat aj cez tie?

beata_k
30. nov 2025

@anonym_autor Nelahaj si. Iba si sadni.

autor
30. nov 2025

@anonym_autor ma 2 roky a 4 mesiace. Aj ked si sadnem k nemu nic len uteka z postielky. O dva mesiace cakame prirastok takze sme to uz museli urobit aby si zvykol. Ma postel zo zabranami ale vie ju preliezt

anonym_df5b8e
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ma 2 roky a 4 mesiace. Aj ked si sadnem k nemu nic len uteka z postielky. O dva mesiace cakame prirastok takze sme to uz museli urobit aby si zvykol. Ma postel zo zabranami ale vie ju preliezt

@anonym_autor jasné, že zábranu prelezie, prelezú oveľa madšie deti. Asi nepomôže nič, len ho vždy do postele vrátiť. Má tam nejakého mojkáča? Niekedy zaberú aj pekné návlečky, alebo malý vankúšik s obrázkami.

autor
30. nov 2025
@anonym_df5b8e

@anonym_autor jasné, že zábranu prelezie, prelezú oveľa madšie deti. Asi nepomôže nič, len ho vždy do postele vrátiť. Má tam nejakého mojkáča? Niekedy zaberú aj pekné návlečky, alebo malý vankúšik s obrázkami.

@anonym_df5b8e ma aj mojkacika. Dnes som kupila svietiace hviedzicky v tme na stenu. Uvidime, mozno zaberie 😀

anonym_df5b8e
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_df5b8e ma aj mojkacika. Dnes som kupila svietiace hviedzicky v tme na stenu. Uvidime, mozno zaberie 😀

@anonym_autor možno aj mala lampička

vilma7
30. nov 2025

U nas jednoducho nepomohlo nič, syn sa budil viac x v noci a potom sme spali všetci spolu. Teda ja s deťmi. Ja v strede a deti z oboch strán. Tak som bola najmenej unavená.
Cítil že som tam a spal ďalej. Rozdiel som mala asi ako ty. 2.5 roka.