Ako zlepšiť denný spánok 7-týždňového bábätka?
Ahojte, mam takmer 2 mesačného synčeka ktorý hrozne spi cez deň.
Noci su ok, tam sa budi tak každé 2-4hod, nakojim spinka ďalej.
Ale deň je hrozny, povedzte mi prosím že v tom niesom sama. Ma 5 minutove spanky na rukach, napríklad včera ani jeden plnohodnotný dlhší spánok, všetko iba také mikrospanky.. nemôžem ho polozit lebo sa hned zobudí. V postieľke dava 5 minutovky, v nosiči tak možno 30 min, už ani vonku v kočíku tam sa za hodinovu prechádzku aj 2x zobudí takže realne mozno tiež polhodiny.
Z takychto spankov sa budi niekedy s plačom ale väčšinou s úplným kľudom akoby spal 2 hodiny pritom ja sa nestihnem ani vycikat alebo najesť.
Mam ešte staršieho syna a cely deň ak neuspavam tak kojim, je to hrozné. Starši syn tiež nechcel spavat cez den doma v posteli ale aspoň v tom kociku niekedy daval aj 3h.
Prvé týždne spaval krasne z 24h asi 20h prespal ja viem že to tak je a samozrejme som nečakala že to tak bude naveky ale toto je extrém čo sa deje posledné dni :(
@anonym_autor mame to dosť podobné
Prvé 2 týždne poslal doobedu, poobede horšie, v kociari aj 3 hodiny.. I keď medzi tým a pred tým plač ale nakoniec pospal a posledný mesiac to isté čo Vy, akurát že sa k tomu pridal aj plač.. Vkuseee plač..
Riešime co mu môže byť.. Na rukách pokojný, zaspí a tiež keď ho uložíme do postieľky 5 minút
Teraz posledné 3 dní je to trošičku lepšie, poslal aj 30 minút cez deň
Začali sme mu davat gastrotuss ak by šlo o skrytý reflux
To ešte nemáme potvrdene.. Príznakov ma dosť

@anonym_autor tak ak je to len teraz par dni tak to mozno zachvilu prejde…mne takto dieta spavalo prve 3-4 mesiace 😀 az potom sa to postupne zacalo trosku zlepsovat