Ako zlepšiť denný spánok dieťaťa v kočíku?
Maminy aj vy, čo ste uspavali dieta v kociku ste museli stále douspavat? Doobedny a aj poobedny spanok sa zobudí po 30-40 minut a potom musim stále douspavat, aby niečo pospalo. Skusala som aj v posteli a to iste:( nespravim nic pri ňom ani keď je hore a ani keď má spať. Má 9,5 mesiaca
@anonym_autor tiez som to tak mala s prvym synom. nieco som zacala robit a po chvili som to musela prerusit lebo som musela ist kocikot. bohuzial mne ostavalo iba vydrzat
@anonym_autor tiez som to tak mala s prvym synom. nieco som zacala robit a po chvili som to musela prerusit lebo som musela ist kocikot. bohuzial mne ostavalo iba vydrzat
@andrea_82
@christina_petrikova dakujem za odpoved, takze asi sa to nezmeni, len to som chcela vediet:(
@andrea_82
@christina_petrikova dakujem za odpoved, takze asi sa to nezmeni, len to som chcela vediet:(
@anonym_autor no musis byt len trpezliva, mozno to casom prejde a mozno nie, ale to ti ziadna nevieme povedat, ze ako to bude po case

Nas mladsi sice spava v posteli, ale snahu nieco urobit pocas jeho spanku som vzdala uz pred 2 rokmi, ked nemal ani pol roka. Proste som pri nom. Citam knizku, pozeram mobil alebo podriemem tiez. Ked sa preberie a vidi ma, ze som tam, rychlo zaspi znova a pospi aj 2 hodinky. Inak som stale behala a douspavala a spanok stal za figu. Naucila som sa robit domace prace s nim. Sice mi to trva dlhsie, ale da sa to.