icon

Ako zlepšiť spánkový režim novorodenca?

lucinka196
Dnes o 19:18

Moja dcéra, 7 týždňov, má celkom “biedne” spánky. Ráno vačšinou vstane medzi 6-7, potom ide zhruba po hodinke a pol spinkať doma v posteli, niekedy pospí 30 minút, niekedy aj hodinu a pol, na obed ideme von do kočíka, tam spinká dve, tri aj štyri hodiny .. z tohto spánku vstáva najneskôr o 16tej. Problém nastáva tu dalej, na ďalší spánok sa uz uspáva len veľmi ťažko … iba si tak podrieme, privre oči, ale spánok to rozhodne nie je. Večer je potom už preťažená, takže logicky, nie a nie zaspať … resp. ja očakávam, že už musí byť unavená, tak ju uspávame okolo osmej, ale koľkokrát zaspí až o pol 10tej … našťastie, bez nejakého plaču zásadneho.
Neviem ako nastaviť režim, aby to bolo lepšie …

anonym_7424bc
•
Dnes o 19:25

Ale veď spinka celkom pekne. Nastavovať režim 7 týždňovému bábätku je naivne

anonym_41cbc2
•
Dnes o 19:51

Zlepšiť? Ona najlepšie vie, čo je pre ňu dobré, rešpektuj to. Viem, že je to náročné, ale aj do budúcna... nič jej, prosím, nenastavuj. Je maličká, potrebuje presne to, čo cíti. Nič jej nenastavuj, ona vie, čo potrebuje.

euka210
•
Dnes o 19:58

@lucinka196 nijako, nejaky ten rezim bude mat az v 3.mes. spi ti super. Moj prvy v 2mes.za cely den prespal len 2h...katadtrofa to bola 🤦‍♀️...30min spanky nic viac.

beata_k
•
Dnes o 20:02

@lucinka196 Zobudi sa o 16:00 a na spanok ju davas o 20:00? Daj ju spat o 18:00. O 20:00 je neskoro. Preunavene dieta zle spi a ma zly spanok, ak uz zaspi. Budi sa

anonym_fb2504
•
Dnes o 21:25

@lucinka196 nijako, je to 7 týždňový človek. O akom režime to snívaš??