Ako zlepšiť spánok 22-mesačného dieťaťa?
Ahojky.Vedeli by ste niečo poradit pre 22mesačné dieta na spánok aby lepšie spalo?strašne vela krat za zobudi v noci.Dakujem
nejdu mu stolicky? syn od 3rokov zacal prespavat noc, dovtedy to bolo dost zle...myslim, ze by si uz mala byt na cielovej rovinke a nepotrva to uz dlho, ked sa prestane budit...kazde dieta to ma v inom veku, ale okolo tych 3r sa to zvykne ustabilizovat...tiez som mala pocit, ze to neskonci...
Od jedla. Zubov. Dostatku podnetov ale aj oddychu cez den. Hoc co to moze byt. Mojmu vyssiel zub a spi uy 3 noci bez zobudenia! :D
Mladší je spáč na slučku 🤦🏻♀️ v novembri mal 2 a pokojné noci sú skôr výnimka a dar z nebies. Skúšali sme všetko, biely šum, ticho, nočné svetlo, úplnú tmu... nič. Už od novorodenca som mala tušenie, že toto bude oriešok, budil sa aj 12x. A také, že odstavim a začne spať, odplienkujem a začne spať...nula bodov. Každú noc je 4-5x hore a stavia sa na hlavu (niekedy doslova). On je taká povaha, je uzkostlivý a doteraz ho trápia nočné desy. Naučili sme sa s tým žiť 🤷🏻♀️ do 18 hádam začne spať 😂 starší bol úplne iný a takéto kovbojky sme s ním vôbec nemali.
Môžeš poskúšať a možno niečo zafunguje, ale ak je tvoje dieťa prirodzene nepokojné/citlivé, musíš len vydržať.
Zalezi, niektore deti sa proste budia. Niektore zas nepotrebuju spat cez den, pripadne potrbeuju spat viac. Pripadne potrebuju viac jest, viac aktivit… jwnto cele veda, moj zacal spavat celu noc az ked som ho prestala kojit
Ja som nekojila iba malo,nemala som mlieko.Ked este nemala rok tak prespala noc,zobudila sa 1-2x a teraz má 22mesiacov a budí sa často.Cez den spí 1x a to 2hodiny,mám aj čaj na dobrý spanok ale to nechce velmi vypit

Ahoj, nepoteším ťa ale syn má 4 roky (54 mesiacov v preklade) a teda budí sa stále každú noc tak 1-2x, dcéra má rok a nezobudí sa ani raz, je to o povahe. Ono to raz ustúpi