icon

Ako zlepšiť uspávanie bábätka?

Dnes o 17:19

Ahojte prišla som sa poradiť už som zúfalá. Od začiatku je to s uspfavanim ťažko. Mali sme silný reflux a otočený deň a tak nám vždy zaspala o 3 ráno. Poslednú dobu asi posledný mesiac zaspáva s nami v posteli a to tak že si k nej musíme ľahnúť a držať ju za ruky a až po nejakých 3 hodinách ju môžem preložiť do postielky. Okrem toho ju musím čiastočne uspať na prsníku a to je hlavný problém. Nezaspi v nosiči, na rukách, ani spievanie nepomáha, hojdanie. Cez deň zaspí len v kočíku alebo ak spi doma tak opäť len cez prsník. Mám pocit že každé dojčenie mi zaspava.., má 4 mesiace a asi to nejde správnym smerom ako to zmeniť?

milovnikbehu
Dnes o 17:37

@anonym_autor uspavala som dojcenim, do 2r10mesiacov, a bol to pre mna najjednoduchsi sposob uspavania. Nam vyhovoval. Obcas zaspal j v kociku,ale v noci len prsnik

mullerova46
Dnes o 18:08

Uspavala som pri dojčení alebo v nosiči. V roku sa prestal dojčiť a nebol problém prejsť na uspavanie hladkanim 🙂
Tak isto mi syn spal každým dojčením do vyššieho mesiaca a problém som v Tom nevidela, aspoň som si pozrela seriál a čítala knihu 🙂

anonym_dd2ec0
Dnes o 18:21

Ešte je malá az od 9 mesiacoch je dieťa schopnejsie zaspávať samé alebo viac sa učiť návykom
Tak by som počkala alebo skúšala jemné zmeny, možno ešte biely šum skúsiť

beata_k
Dnes o 18:59

A kde je problem? Uspi dojcenim a hotovo. Bude jedna z milionov deti na svete, ktore su uspavane dojcenim. Nic prirodzenejsie nie. Naco ist hlavou proti muru?