icon

Ako zlepšiť večerné zaspávanie dieťaťa?

13. jan 2025

Pozdravujem vás žienky
Chcem sa opýtať , poradiť , mala by som niečo zmeniť na režime ktorý ma už dlhu dobu dcérka nastavený ?
Ide o to že večerné zaspávanie je katastrifálne , uspávam ju pomaly viac ako dve hodiny
Ráno vstáva o 7:00-8:00 občas aj škôd
Na obed chodí spať okolo tej 13:00- a spí do 15:00-15:30
Čo urobiť preto aby mi lepšie zaspala veder keď ma búvať ?

kvadrinkaaa
•
13. jan 2025

Koľko má? 😊

freepalestine
•
13. jan 2025

Poobedny spanok posunut skor, ak ma tak do 3r. Ak ma viac, tak ho vynechat.

marianarem
•
13. jan 2025

Vyzera to uz na zrusenie alebo skratenie obedneho spanku.

zuzanaete
•
13. jan 2025

A kedy ju davas vecer spat? Zjavne nie je este unavena. Bud sa tomu prisposobit alebo skratit obedny spanok budenim.

pribinak
•
13. jan 2025

Aké staré dieta?

13uzivatelka11
•
14. jan 2025

Píšeš ze ho ma už dlho nastavený.. Ale dieťa ti rastie a čím je starší, tým menej denného spánku potrebuje..

really8
•
14. jan 2025

Kedzr si nenapisala podstatnu info a to ze kolko ma rokov tak ti poradim len viac unavit, uspavat skor, skratit denny spanok, nepustat telku po obede, nastavit predspankovy ritual a pevne ho drzat, upravit stravu…tazko povedat

lucia13022023
•
14. jan 2025

Dávať budík na 7:30, o 12:00-12:30 spať, max do 14:00.

autor
•
14. jan 2025

Prepáčte zabudla som napísať vek , dcérka ma v apríli 2roky , spávať chodí o 20:00 a uspávania niekedy trvá do 22:30

zuzanaete
•
14. jan 2025

Doobeda ti vydrzi cca 6 hodin byt hore. Poobede ju nechavas byt hore iba cca hodin. Zjavne nie je unavena este o 20tej. Bud skrat obedny spanok alebo posun vecerne spanie. Takto to je iba trapenie pre vsetkych.

pralinka86
•
14. jan 2025

Idealny rezim neexistuje.. mas dietaz ktore proste chodi neskor spať. Je milé, ze ty by si bola rada, keby o 8mej spi, no to by ti nespala rano do 8mej..
Neda sa mat aj neskore vstavanie aj pekny obedny spanok aj ist skoro spat. Take deti neviem ci vobec existuju 🙈
nasi síce chodili o 8mej, ale rano o 6tej, niekedy aj skor uz hore a nic ich nedonutilo v tej posteli vydrzat.
Poobede ma este malo hodin bdenia medzi spankami a asi nie je unavena o 8mej.
Mozes to skusit cele poposuvat, ze budes rano skor budit, ale ci to bud mat zelany efekt a dieťa spokojne..
Ja by som mozno len pockala, mozno si to sama upraví casom, pride posun času, zase to bude ine

milanemila
•
14. jan 2025

Ja by som sa snazila doobeda dieta “znicit” vonku a dat spinkat o12. Ja mam rovnako stareho maleho a tiez sa nam deje v podstate to co pises ty, ale ked vstane rano okolo 7, tak super, lenze niekedy spi aj do pol 10 🤦🏼‍♀️ potom je to vecer tak isto ako pises ty, lebo odpodne okolo 15-15:30 a potom v noci diskoteka.

lillien123
•
14. jan 2025

Ja mam zachviľu 2 ročnú.. dávaš hu spat neskoro.. moja stáva tiež medzi 7:00 - 8:00 a na obed chodí spávať o 11:00 vstáva okolo pol 1 a potom chodí spat o 20:00 uspavam hu pol hodinu.. ale na každé dieťa platí niečo iné tak uvidíš..

fairyy
•
14. jan 2025

no podla toho co pises, bud ju budes davat na obed skor spat alebo ostanes pri povodnom obednajsom.ak vies, ze skor nezaspi na obed, a teda ju zacnes budit poobede skor alebo 3tia moznost cez den nic menit nebudes, ale skor ako 21:30 by som ju neskusala ani davat do postele pretoze je kratko hore

kati301
•
14. jan 2025

My to mame presne tak isto, o mesiac má dva. Na “obed” mi nezaspi skor než o pol 2, začala som ju budiť medzi stvrt a pol na 4 a večer chodi spávať okolo 9.. dávaš ju moc skoro spat, preto vám to tak trvá. Aj moja niekedy zaspáva aj hodinu, hodinu a stvrt no ale nie som ochotná sa s ňou už dlhšie hrať 😅 radšej prezijem že po mne lezie v posteli, rozpráva si a nakoniec zaspí, väčšinou ale teraz do pol hodky ;) uricte večer dávať spat neskôr..

mareka49
•
14. jan 2025

No logicky posunúť ranné vstávanie a všetko sa posunie.
Zväčša.
Ak ti vyhovuje si ráno privstať a večer mať kľud.
My máme režim 6.30 hore.
Aspoň o tej siedmej ju buď a obedny spánok max do 14.30.
Ja som divná budím deti, inak by sme to nedali.
Niektoré mamičky nebudia.
Komu ako vyhovuje