Ako zmena času ovplyvnila spánok vašich detí?
Ako sa trápia zo spaním Vaše 22m detičky po zmene času?
Ako ste chodili spať pred tým a teraz? Pociťujete zmenu na deťoch? Sú skôr unavené? 😉
Moje deti v takomto veku ani netusili, ze sa zmenil cas. Posuvali sme to postupne, bez toho, aby si to vobec mali sancu vsimnut.
asi patríme k divným ľudom, ale ani nášmu dieťaťu a ani nám zmena času vôbec nevadí. Keď bolo malé, ani nevedelo, že sa zmenil čas.
Moja 7.5m len posunula spanky o hodinu. A ja konecne nevstavam pred 6 ale pred 7 😅
Nam sa dieta prestavuje prirodzene, uz asi dva tyzdne pred zmenou casu vstaval skor. Takze vlastne po zmene sme uz aj my boli ok s tym, aky cas je na hodinach.🙂 Ale inak ked bolo treba, sme to tak postupne posuvali, naraz jento privelka zmena, hlavne tato jarna,.ked je vsetko o hodinu skor.
Dokázali sme to posunúť o polh dozadu.. Viac nie. Keď chodil na 9, tak teraz chodí na pol 10.
My sme po zmene času tiež cítili menší posun, hlavne pri večernom zaspávaní. Pár dní bolo dieťa trochu unavenejšie a ráno sa budilo v inom čase než zvyčajne, ale postupne sa to upravilo. Pomohlo mi držať sa čo najviac rovnakého večerného režimu a cez deň byť viac vonku na dennom svetle. Inak som pozeral, že zmena zimného času na letný čas je už túto noc, z 28. na 29. marca 2026, tak možno aj to sa teraz na spánku ešte viac podpisuje: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/zmena-ca...

To ze sa menil cas moje dieta ignoruje. Chodi spat o hodinu neskor takze v povodnim case. Snazim sa posuvat po 15 minut kazdy tyzden. Do oktobra to snad zvladneme🤣🤣🤣