icon

Ako zmizla dcérka z kamery? Záhada v izbe!

10. jún 2024

Ahojte baby v sobotu sa nam doma stala vec aka este nikdy. Mame dcerku 10 mesacnu a isla spat doobeda.Ona je take maciatkoked vstane a zisi zeje sama mrnka v izbe mam zatemnovacie zavesy posadi sa a hned mrnci hlada niekoho
boji sa a ja hned letim k nej. Vzdy este predrym nez sa zobudi v kamere vidime ako sa zacne mrnkat atd.. No dnes manzel vzal kameru zo sebou do kuchyne kedze varil. Sledoval kameru a zrazu dcerka nebola na posteli. Moment stotina zrazu tam nebola. Letel do spalne a dcera bola pri posteli na styroch vysmiata. To po prebudeni v tmavej izbe ked je sama a okamzite niekto nepride neexistuje aby nemrncala nezaplakala. Mikrofon na kamer je tak citlivi, ze pocut aj nas ako ideme okolo dveri a puka podlaha pocut sepot nas vedla. Ako je mozne ze dcera nielen ze zmizla z kamery postele ved aky premet by musela urobit spadnut nedajboze ved toje vyska to by zaplakala uz len z dovodu ze b sa tym sa padom zlakla.. a ona vysmiata na styroch?? Ani nemrnkla ? To sa nukdy nestalo ale ako mohla zmiznut z kamery postele? Ved postel je siroka navyse bola otocena k postielke nie k druhej strane postele na ktorej sa nasla ( pri posteli) ako je to mozne? Logicky nechapeme a nevieme si vysvetlit. Neukrizujte ma tu ze dcerka soi sama v tamvej izbe a bla bla inak mi nezaspi musi mat zatemnene plus ked som snou chodila soat ja iba som ju budila nale kychnutie skvrkanie v bruchu ona sa budi aj nato. Co si o tom myslite par nevysvetlitelnych veci sa nam uz v byte stalo napr pipala vypnuta mikrovlnka aj umyvacka..

Strana
z4
barbora0308
10. jún 2024

Preteleportovala sa do inej dimenzie a ked jej carovny skriatok povedal, ze je uz tatino na ceste spat do izby, tak ju poslal radsej spat 🤦.

svetlonos
10. jún 2024

@barbora0308
no si robíš sice srandu ale náš malý keby spadol z postele, by určite nebol vysmiaty na štyroch. Kus divne to je, keďže nepredpokladám, ze im to dieta elegantne sklzne z postele a ide stvornozkovat.

autor
10. jún 2024

@barbora0308 ano asi nekomentuj radsej keby sa to stalo tebe sa poseres!!

svetlonos
10. jún 2024

Napíš správu ak chceš

januska12323
10. jún 2024

Máš doma duchov ak na také veci veríš alebo sa jednoducho pustila sama z postele.

autor
10. jún 2024

@svetlonos nie tak ona sklznut nevie vzdy ked vstane je ospala prv sadne a hned mrrnn mama ehmm pozera do okna a kamery za tu stotinu sekundy by nedokazala na druhu stranu postele sa preliezt este cez vankuse periny az taka rychla nieje.. mimochodom ten mikrofon je tak vypeckovany a citlivy ze vcera vecer sa iba otocila na posteli a hned to bolo pocut. Signal bol vyborny zvuk zaonuty na maximum a storina sekundy to nieze muz odbehol na wc ańriklad on mal na pracownej dosle kameru pred sebou to nieze vie chodit uz to taka ryvhlost neexistuje plus zvuk. A este po orwbuswni vzdy mrnka sokonca zallace hlada nas pohladom sedi a caka to fakt by ame tu akmeeu museli opustit na minutu dve nechaoem desi nas to

really8
10. jún 2024

No a ake vysvetlenie to podla teba ma lebo podla mna uplne jednoduche.

autor
10. jún 2024

@januska12323 sama by sa nepustila neverim a hlavne twn mikroofn je mega citlivy plus ona by po zobudeni sama sa boji kvili aj zaplace hlada nas pohladom a ona na drzhom konci na styroch a gaga ako keby sa sniwkym
Hrala vobec nas tam nepotrebovala ako keby

maranco
10. jún 2024

2 veci naraz sa nedajú poriadne robiť aj variť aj sledovať kameru
ak by ste mali aj nahrávanie tak by si zistila, že to nebola stotina sekundy, stačí sa chvíľu zamyslieť, niečo riešiť pri varení a stratíš pojem o čase

autor
10. jún 2024

@maranco nie muz kameru mal pred swbou ako krajal pred tvarou jasom vcera stopla na stopkach dedat sekund tak to odhadol to by pocul ako uz idempo posteli alebo jej zazrel na kamere nozky napr ako visia uz z postele. Stopla som tie selundy tak rychlo by to neurobila a najme by bol pocut sramot kedze ten mimrofon je citlivy aj to pocut ako sa iba otoci na posteli

lukbe
10. jún 2024

Podľa mňa, skĺzla, jednoducho príde čas, kedy sa to dieťa naučí, tak jej cas už prišiel.

maranco
10. jún 2024

nemôže vypadávať prenos ak je prijímač ďaleko v kuchyni a "zamŕzať" obraz a potom skok a dieťa je preč?
Máš na obraze že zobrazuje/beží aj dátum/čas v sekundách?

autor
10. jún 2024

@lukbe mozne to je nevravim ze nie ale sama tak dlho by plakala podla mna ze kde sme pozname ju

lukbe
10. jún 2024

Aj to môže byť, že sa jej niečo nové podarilo a sama bola z toho prekvapená, tešila sa tomu, tak neplakala.

autor
10. jún 2024

@maranco nie kedze sme v byte kuchyna je hned vedla spalne to je praveze najblizsia izba k spalni keby bola burka prsi ok ale v aobodu bolo nadherne

barbora0308
10. jún 2024

Tak neviem, co chces pocut? Je jednoznacne, ze bud zlyhala technika alebo manzel tak ostrazito nedaval pozor. Sama mam kameru a taketo veci sa nam stavaju casto, aj ked moje dieta spi od narodenia bezpecne v postielke 🤷.
Ak chces pocut o nejakych paranormalnych javoch a ze vam kameru hekol nejaky duch, tak nech sa paci, budu tu aj take prispevky...v tom pripade si zavolajte vyhanaca duchov, pofrkajte cely byt svetenou vodou a mozete dalej v klude nechavat dieta samotne spat na velkej posteli.

autor
10. jún 2024

@maranco nie nemam cas v sekundach a ani nahravanie co je skoda ochh

zojanka
10. jún 2024

Spala na velkej posteli bez zabran ci v detskej postielke s vysokymi bicnicami? Lebo ak na manzelskej posteli tak ako by som urcite nerobila vedu z toho ze ste ju nasli na zemi pri posteli. Ved to je otazka 5sekund a je na zemi. A zasa dieta v perinach kym nepisti tolko hluku nespravi. Ked sa clovek sustredi na varenie kludne to moze prepocut. A to ze doteraz vzdy mrncala ked sa zobudila neznamena ze to bude robit 100% uz navzdy. Tak sa zobudila s dobrou naladou a vydala sa na túru z postele dole. Ci ako co si myslis ze sa tam stalo ????

autor
10. jún 2024

@barbora0308 mame pofrkany a nam sa nikdy take s kamerou nestalo nikdy!!! Je kvalitna a malo pouzivana zacali sme ju pouzivat orakticky nedavno lebo mala spala iba vonku v kociku

beronsche
10. jún 2024

@barbora0308 presne to som išla písať - buď zlyhala technika, alebo muž nedával pozor..

Nič paranormálne by som za tým nehľadala. Ale myslím, že autorka témy má opačný názor....

annm81
10. jún 2024

Snáď nie ste na tej kamere nalepení nonstop. Ak niečo muž v kuchyni robil, tak nieže stotinu sekundy sa nepozrel na kameru, ale celé minúty a minúty. Stačí, že sa prehrabával v chladničke alebo pustil vodu na umytie zeleniny a zvuk, ako dieťa zlezie z postele prepočul. Dieťa má necelý rok, každý týždeň sa naučí niečo nové, čo doteraz nevedelo a práve dnes sa naučilo zliezť z postele a zjavne bolo so svojou prácou nadmieru spokojné. Fakt niekto nemôže myslieť vážne túto otázku.

Inak ešte dodám, že máte milostivé varovanie. Nenechávaj dieťa bez zábran na posteli, aby si nabudúce nepísala, že ti dieťa spadlo a či nemôže mať otras mozgu.

natall113
10. jún 2024

Autorka deti sa menia každý deň, vždy sa budí s plačom dnes sa nemusela je to úplne bežné, kým dieťa zlezie to sú sekundy. Možno sekla kamera alebo ste odvrátili zrak.

mclissa
10. jún 2024

Normalne zosla sama z postele neviem co riesis. Nas spava tiez od 6 mesiacov sam v izbe. Bez kamery, bez dychoveho detektoru. Zavriem dvere a spi. Mozno sa aj pohybuje sam po izbe, mozno aj vzlietol, neviem, nevidela som. Hladas za uplne primitivnou vecou nieco ine.

tanyan
10. jún 2024

Deti sú magické stvorenia a dokážu veľa vecí. Jedného dňa zistíš ako sa jej to podarilo. Aktuálne stačí milovať ju a podporovať.
Ale v súvislosti s tou mikrovlnkou a umývačkou by som skôr zvažovala, že máte nejaké "elektromagnetické vlny" či chybu v elektroinštalácii, ktoré spôsobili, že na kamere nastala nejaká chyba spojenia (prerušenie) práve v čase, keď sa jej podarilo prvý raz vyliezť z postele.

autor
10. jún 2024

@annm81 nie minuty nie pisala som vyssie krajal a pred ksichtom mal kameru ak by nezhliadol ok ale isto by bolo pocut mala aj keby ze zlieza nebola by potichu to na tisic percent nie aj postel by sramotila

viestta
10. jún 2024

spala na posteli? Ak ano kludne mohla sklznut z postele a nemusela pred prebudenim ani mrnacat ani nic. Nas maly zliezol z postele, ja som si spokojne strikovala a zrazu sa po mne stveral. Nehladaj za tym nic paranormalne

kp7333
10. jún 2024

v 10-tich mesiacoch uz niektore deti chodia, takze nie je nic nezvycajne, ked take dieta zacuva z postele, postavi sa na nohy drziac sa postele a potom odstvornozkuje. Nehladala by som za tym akty x.

maranco
10. jún 2024

Ak je prenos cez WiFi kľudne môže byť že sused si pustil film a zapratal práve daný WiFi kanál tak sa kamera musela preladiť a zasekol sa obraz.
Bezdrôtový prenos je závislý od ruchov okolo.

A keď krájal tak sa isto sústredil na nôž aby sa neporezal, nemohol vtedy 100% sledovať kameru.
Zabezpeč si kameru so záznamom a potom vyriešiš záhady.

autor
10. jún 2024

@tanyan neviem ale vtedy boli mycka a mikrovlnka vypnute a iba pipalo svetelny detektor nesvietil

natall113
10. jún 2024

Vieš koľko krát mám pred sebou kameru len sa otočim a zrazu je dcéra v úplne inej polohe? A tiež je počuť každý zvuk, moc to hrotíš

Strana
z4