Ako zmizla dcérka z kamery? Záhada v izbe!
Ahojte baby v sobotu sa nam doma stala vec aka este nikdy. Mame dcerku 10 mesacnu a isla spat doobeda.Ona je take maciatkoked vstane a zisi zeje sama mrnka v izbe mam zatemnovacie zavesy posadi sa a hned mrnci hlada niekoho
boji sa a ja hned letim k nej. Vzdy este predrym nez sa zobudi v kamere vidime ako sa zacne mrnkat atd.. No dnes manzel vzal kameru zo sebou do kuchyne kedze varil. Sledoval kameru a zrazu dcerka nebola na posteli. Moment stotina zrazu tam nebola. Letel do spalne a dcera bola pri posteli na styroch vysmiata. To po prebudeni v tmavej izbe ked je sama a okamzite niekto nepride neexistuje aby nemrncala nezaplakala. Mikrofon na kamer je tak citlivi, ze pocut aj nas ako ideme okolo dveri a puka podlaha pocut sepot nas vedla. Ako je mozne ze dcera nielen ze zmizla z kamery postele ved aky premet by musela urobit spadnut nedajboze ved toje vyska to by zaplakala uz len z dovodu ze b sa tym sa padom zlakla.. a ona vysmiata na styroch?? Ani nemrnkla ? To sa nukdy nestalo ale ako mohla zmiznut z kamery postele? Ved postel je siroka navyse bola otocena k postielke nie k druhej strane postele na ktorej sa nasla ( pri posteli) ako je to mozne? Logicky nechapeme a nevieme si vysvetlit. Neukrizujte ma tu ze dcerka soi sama v tamvej izbe a bla bla inak mi nezaspi musi mat zatemnene plus ked som snou chodila soat ja iba som ju budila nale kychnutie skvrkanie v bruchu ona sa budi aj nato. Co si o tom myslite par nevysvetlitelnych veci sa nam uz v byte stalo napr pipala vypnuta mikrovlnka aj umyvacka..
@kp7333 cuvat nevie a stvornozkuje kratko
tiez nechapem, naco je tato tema, este ked autorka vehementne vyvracia technicke chyby a moznost, ze sa skotulala. asi jej treba napisat, ze to boli anjeli alebo kieho frasa a bude spokojna. a ja budem dufat, ze to je vymyslene.
@viestta ano na posteli
@kiwi3 nieje to vymyslene a ver by som bola rada keby to bolo iba ze zliezla
@anjelicek26 Možno uniesli Mimoni manžela a preto mu chýbal čas na kamere.A dieťa sa s nimi veselo hralo v izbe,kým otca nevrátili.🤨
Autorka, ok, technika nezlyhala, muž by určite zaregistroval pohyb, stalo sa niečo nevysvetliteľné, medzi nebom a zemou... Duchovia, anjeli, poltergeist, tajomné entity... A čo teraz? Odstahujes sa?
Neblbni, fakt to má normálne vysvetlenie, zbytočne sa v tom rypes a hľadáš prípad z aktov x..
Bola by si rada, keby iba zliezla? A čo preboha myslíš, že sa stalo? 😁
Tak autorka, ak si presvedcena, ze nezliezla, tak to mohli byt iba duchovia, ja by som sa poradila s miesntnym fararom, tu na MK ti zial nepomozeme ☹️🥺.
Normalne sa mi panenky pretacaju 😃 10m pohyblive dieta spi same v izbe na manzelskej posteli. Zvycajne place, mozno preto, ze nevie zist z postele, ale zrazu, ako to uz pri detoch byva, nastal zlom a dietatko zistilo, ze z tej postele sa da predsa lahko zist tak, ze spusti nozky a bezpecne bez padu a rachotu pristane na podlahe, kde sa vie dat na 4 a fungovat… jej aka radostna chvila pre dietatko, ze ani do placu mu nie je. No a ci sa uz potom na zemi hralo s duchmi alebo nie neviem (alebo aj viem), ale kazdopadne duch ju urcite z postelene nezniesol, ze pod ideme sa hrat na zem. Ja neviem uz 🤷🏻♀️ si dajte vysvatit som ked ta to upokoji, alebo neviem ake opatrenia este existuju, ale iste nejake “logicke” riesenie sa najde
@barbora0308 áno, lebo duchovia bežné premiestňujú deti z posteli... 🤪
@kiwi3 na základe reakcií matky to najskôr bude tak, že muž sa venoval niečomu inému - napr. mobilu a keď zistil, že dieťa je mimo postele, predstavil si, čo mu žena spraví, ak zistí, že nedával pozor. A tak vsadil všetko na výhovorku a paranormálnym únikom dieťaťa za stotinu sekundy.
A na odľahčenie témy- nás maly, keď mal 3 roky, chodil obcas k opatrovatelke.
Par krat doma sa hral a popri tom sa rozprával s dievcatkom s takym mali používaným menom. Opatrovatelky som sa pýtala, či niekedy spomenula v jeho prítomnosti také meno.
Ze ani nikoho s takym menom nepozná.
A maly mi vraví ze dievcatko si tiež s nami dá obed a hovoril o nej, ako sa hrajú, co ma rada a co nie.
Maly sa s detmi moc nehrávam vtedy a také meno z ihriska by som si zapamätal, bolo pekne.
A teda trvalo to par dní a nebolo mi všetko jedno. Pýtala som sa ho, či si zahráme pexeso, ze nie lebo oni sa spolu už hrajú niečo iné. Nemal ani problém opísať ako vyzerá, bleskovo mi povedal farbu a dĺžku vlasov, vek aj farbu očí.
Keď som sa ho takto niekedy pred týmto zážitkom pýtala na nejakú osobu, neodpísal mi ju vobec.
Takže ber to s humorom a daj jej matrac radšej na zem ;)
Ked zliezla z postele, tak mate najvyssi cas zacat robit opatrenia aby si neublizila. A nemyslim tym, ze teraz zacnes byt vydymovat bielou salviou (ci co sa to pouziva na odhananie duchov)
Tak muž sa stotinu sekundy nepozrel na kameru a ty pre istotu stopujes ako dlho trvá desať sekúnd. Asi viete prečo
Krajal niečo, pozeral na prsty, nie na kameru. A že nepočul? Mohol vonku stekať pes v tej schvili, letieť vrtuľník, niečo iné urobilo zvuk, alebo sa zamyslel, mohol mať v hlave kopu iných veci, muž sa dokáže sústrediť na koľko veci naraz??? Alebo jednoducho technická príčina. Také veci sa stavajú aj v atómovej elektrárni, vo vlaku, na sporáku, v aute… milión veci sa môže na inak funkčných veciach vyskytnúť. Nie ešte na obyčajnej kamere. Hlavne že je dieťa zdravé, vysmiate
Zobral ju duch na ruky a položil na zem. Naučil ju aj stvornožkovať. Alebo vás uniesli mimozemšťania a vrátili za pol hodinu...
@anavixy pocucaj aj keby nebol rachot na kamere b to pocut bolo ma citlivy zvuk aj ked sa ina iba posteli otoci a to ze by zliezla by nebolompocut?? Ja neverim
Normálne sa potichu zošuchla z postele, možno ešte v takom polospánku. Aj mne sa to už s malou stalo, presne to isté, ešte ani chodiť nevedela. Prišla som do izby a ona na zemi spokojná 🤷 a teda ani sekundu som si nemyslela žeby prišiel duch mŕtvej svokry ju popestovať alebo čo 🤦 Deti sa menia, zo začiatku hneď po zobudení plačú a volajú mamu. Neskôr keď sa zobudila tak sa kľudne ešte samé pól hodinku zahrajú.
@annm81 jasne jasne
Ja som sa v noci zobudila na toto ( foto som musela hľadať v archíve ) .úplne v tichosti . Skoro som skolabovala .od vtedy som v noci vypinala kameru a pustila len zvuk 😂
To len na odľahčenie ...
Pestúnky sú dobrý sluha ,ale zlý pán.
Suseda mi hovorí ,že keď varila ,vo vysielačke ( taký starší typ pestúnky ). Počula druhu susedu ,ktorá tiež dávala jej dieťa spať a pustila tiež vysielačku 🫣😃
V dnešnej dobe, ked pipa všetko v domácnosti, nič divne by som za tým nehľadala, len techniku. A k malej, proste zišla z postele. Možno len náhodou sa jej podarilo a opäť sa jej to podarí o 2 mesiace, možno od dnešného dňa bude takto schádzať sama. Fakt neviem, akú odpoveď čakáš...
@mamutka tak ano toje zaklad
@beronsche tak mozno to bol sam diabol 😳 ale toto su uz fakt vazne veci nechavam to teda na expertov...☝️😅
@svokrinjazykmonika tak to si ma upokojila ze neisom sama
Autorka - najvyšší čas si niečo dohľadať, ako funguje ľudská myseľ... Je úplne normálne, že v zamyslení čosi prehliadnes, čosi zapocujes.. človek totiž nie je stroj.
A v situácii, že nie je v ohrození života (čo nebol ani tvoj muz, ani vaše dieťa), podvedome vypne stav pohotovosti...
@zafir01 preboha
@barbora0308 verím, ze zartujes... 🙂
@barbora0308 to by dverka nebola vysmiata skor niekto ktoju chrani manzel sa ako maly
Rozpraval s dedom mrtvym trvalo to dobu a prestalo az ked spalili vsetky jeho veci
tak uz vieme, duchovia boli spravna odpoved.

Co je pravdepodobnejšie? Ze ju odniesli duchovia/anjeli/zelené bytosti alebo, že jednoducho zliezla z postele? Nevymyslaj hlúposti, sleduj ju najbližšie dni,verím, že to zopakuje a ukaze ti, co nového sa naucila...