Ako zrušiť detský spánok v hojdavaku?
Dokedy spavali vaše deti cez den v hojdavaku? Ako ste to zrušili? Večer zaspí pekne, že si spolu lahnevem ale cez den buď v kočíku, aj to nie vždy alebo v hojdačke, rada by som to zrušila no nedarí sa.. ma 5 mesiacov
Hojdavak? To je čo? Ako si naučíš, tak máš. Naše deti spali len v postieľke, neskôr vo svojej posteli.
Hojdavak? To je čo? Ako si naučíš, tak máš. Naše deti spali len v postieľke, neskôr vo svojej posteli.
@martinka13 super , nato som sa nepýtala
@martinka13 no aka si mudra. Ak si mala "knedlu", ze polozis a drichme, tak si mala z pekla stastie. Keby ti vrieskalo a nespalo od narodenia, tak by si inak pisala.
A je to taky velky problem? Ma iba 5 mesiacov...osobne by som to nesilila ak vecer normalne zaspi v posteli
A je to taky velky problem? Ma iba 5 mesiacov...osobne by som to nesilila ak vecer normalne zaspi v posteli
@ludmilka2407 problém to nieje, no rada by som to “vyriešila”, kým sa tam ešte neotáča aby to nebolo nebezpečne..
Mimochodom, čo je hojdavak?

Vačšinou ked som chcela niečo zmeniť trvalo to 2 tyzdne
takže ak to chceš zmeniť treba vydržať
kočik je super alternativa ak sa nedarí na posteli