icon

Ako zrušiť detský spánok v hojdavaku?

borihh
Včera o 14:49

Dokedy spavali vaše deti cez den v hojdavaku? Ako ste to zrušili? Večer zaspí pekne, že si spolu lahnevem ale cez den buď v kočíku, aj to nie vždy alebo v hojdačke, rada by som to zrušila no nedarí sa.. ma 5 mesiacov

minesasubu
Včera o 15:27

Vačšinou ked som chcela niečo zmeniť trvalo to 2 tyzdne
takže ak to chceš zmeniť treba vydržať
kočik je super alternativa ak sa nedarí na posteli

martinka13
Včera o 16:57

Hojdavak? To je čo? Ako si naučíš, tak máš. Naše deti spali len v postieľke, neskôr vo svojej posteli.

borihh
autor
Včera o 17:36
@martinka13

Hojdavak? To je čo? Ako si naučíš, tak máš. Naše deti spali len v postieľke, neskôr vo svojej posteli.

@martinka13 super , nato som sa nepýtala

anonym_2a4cdf
Včera o 18:46
@martinka13

@martinka13 no aka si mudra. Ak si mala "knedlu", ze polozis a drichme, tak si mala z pekla stastie. Keby ti vrieskalo a nespalo od narodenia, tak by si inak pisala.

ludmilka2407
Včera o 19:42

A je to taky velky problem? Ma iba 5 mesiacov...osobne by som to nesilila ak vecer normalne zaspi v posteli

borihh
autor
Včera o 19:46
@ludmilka2407

A je to taky velky problem? Ma iba 5 mesiacov...osobne by som to nesilila ak vecer normalne zaspi v posteli

@ludmilka2407 problém to nieje, no rada by som to “vyriešila”, kým sa tam ešte neotáča aby to nebolo nebezpečne..

anonym_2311fb
Včera o 20:42

Mimochodom, čo je hojdavak?