Ako zvládnuť neutíchajúci plač 6-mesačného dieťaťa?
Zdravím, zaujímala by ma vaša skúsenosť. Som zvyknutá na dosť zlý spánok, aj prvé dieťa spalo zle, regresie ci separacnu úzkosť boli vždy extrémne intenzívne, takže som zvyknutá a poznám to.
S druhým dietatom je to ale iné a úplne nechápem, čo sa deje. Krásne papa, priberá, vetry sú ok, zúbky nejdu, teploty nemá, ale posledne 2m je to katastrofa. Cez deň ešte ako tak pospí, nie je nejak veľmi plačlivý, ale ako ide večer vstať, po cca hodine sa začne často budiť a plakat medzi 1-2 vstane s extrémnym plačom, prehyba sa v chrbte, natahuje a dokáže plakať aj 5h vkuse bez prestávky. Nepomáha iná poloha, žiadna poloha na rukách, ukolisat na fit lopte, prechádzať sa po byte, vôbec nič...až ráno nakoniec ID únavy zaspí...režim ma pravidelný, stály. Je to noc čo moc horšie, okrem toho, že teda neviem, čo sa s nim deje a ako pomôcť, ani ha už nevládzem. Za dva mesiace som v noci nespala viac, ako 2h a aj to rozkuskovane...stretli ste sa s tým niekto?
Ak sa prehyba tak to je pravdepodobne brusko. Neskusala si nejake kvapky? Predpokladam ze ma prikrmy. Moze byt ze co zje cez den tak potom v noci ho boli brusko.

@lucia_19 aj, keď nevidíš môžu mu ísť zuby.Skus mu dať Panadol, ak mu idú zuby to mu pomoze