Ako zvládnuť prechod na jeden spánok?
Ako ste zvladli prechod na 1 spanok?
Moj syn posledne dni katastrofa... ked mu dam aj ten jeden spanok v noci katastrofa... len prehadzovacky a zobudenie sa po hodine a douspavanie vecer.. nejake znaky ze to dieta jr na ten jeden spanok pripravene?doksze mi bdiet aj 4,5hodiny...
Aké je veľké? U nás trval prechod na jeden spánok skoro dva mesiace.
@7lenka11 24.1. Budr mat 15 mesiacov dala som mu ten jeden spanok s tym ze sa zobudil o 7:10/30 od 12:00/20 spal mi do 13:45/14:00 s tym ze uz o 19tej som ho ulozila ale to bola v noci katastrofa to prehadzovanie... a vcera? Spal od 10:15 do 12:05 poobede uz nic ani zaspat nechcel dala som ho uz o 18:15 spat zobudil sa po hodine musela som douspavat....
@7lenka11 ja neviem co sa toto deje uplne tazko zaspava na spanky...
U nás sa to prejavovalo tak, ze maly (fantastický spac) začal odmietať prvý spánok, cize som vedela, ze uz je čas.
U nás sa to prejavovalo tak, ze maly (fantastický spac) začal odmietať prvý spánok, cize som vedela, ze uz je čas.
@laskonkaa1 no mne sa zobudil dnes z obidvoch slankov po 45minutach a po 35 minutach
@7lenka11 24.1. Budr mat 15 mesiacov dala som mu ten jeden spanok s tym ze sa zobudil o 7:10/30 od 12:00/20 spal mi do 13:45/14:00 s tym ze uz o 19tej som ho ulozila ale to bola v noci katastrofa to prehadzovanie... a vcera? Spal od 10:15 do 12:05 poobede uz nic ani zaspat nechcel dala som ho uz o 18:15 spat zobudil sa po hodine musela som douspavat....
@anonym_autor pofla mna jeden spanok potrebuje ale tie casy su absolutne zle , kym si zvykne na 1 spanok mozno bude trvat 2 tyzdne ale mala by si sa toho drzat, lebo spanok od 10 a potom do vecera preunava a moze sa za to budit. My sme to mali tak o 7 budicek a spanok o 12tej potom vydrzal do vecera a o 19 spat, casom sa to posunulo na 19:30. Len sa musis drzat tych casov a nie dat ho spat kazdy den iny cas. On si zvykne