icon

Ako zvládnuť problémové spánky dieťaťa?

viktoria1751
28. sep 2025

Ahojte mam doma čerstvo 11 mesacne dieta ide tu o to ze bolo dobre a zas je zle túto noc bol 5 krát hore s tým ze ani mlieko nechcel nic len proste spi s nami v posteli a pospal si asi hodinu polhodinu a sadol si na posteľ chcela som ho dst ľahnúť spat začal vrieskat jedine co pomohlo bol kocik išla som spat o 4tej rano toto uz trvá asi týždeň...spánky mame také ze zobudibsa bud o 6tej alebo o 6:30 prvý spánok ma okolo 9:15_9:30 pospi aj hodinu potom druhy spánok ma okolo 13:30_13:40 taktiež pospi hodinu dačo ja som si uz povedala ze ja sa nebudem dávať na nikoho ked je unavený uspim ho do 10 minút spi ale tu nastal zas problém pred tým týždňom aj dačo pekne mi zaspával v posteli tapkanim teraz funguje zas kocik aj cez deň ani za boha zaspať v posteli... cez deň mi to až tak nevadi ako v noci ze som 5 krát vyskočila aj to hodinu som hojdala preložila som ho spat do posteli za hodinu hore preco sa mi budí s tým ze si sadne na postel a ani záboha ho douspat

Strana
z2
snowflakenel
29. sep 2025

Moja 11 mesacna tiez,spava len cez obed, cca 2 hodiny. Do tej 19- 19.30 vydrzi v pohode

viktoria1751
autor
30. sep 2025
@marianarem

@viktoria1751 Aj ja by som tipovala na zuby, ak su aj problemy s jedenim. Skusala si dat nieco od bolesti, ci vtedy nepospi lepsie?

@marianarem ano nurofen ale to nemôžem davat každý den ....

Strana
z2