icon

Boj s denným spánkom

lululu2
12. júl 2025

Ahojte maminky!
Mam 10 mesacnu dcerku a uz od narodenia prezivame hotove boje pri zaspavani na denne spanky. Nocne zaspavanie je celkom ok aj spanok, aj ked sa kde tu najdu vynimky.. no denny hotova katastrofa. Akonahle mala zatvara ocka, ze by uz zaspinkala, obratom si ich otvori a sadne si, pripadne postavi sa. Samozrejme je unavena, ma kruhy pod ocami. No reve z celych pluc a prekruca sa aj 40 min, ked sa ju pokusam uspat, co musim, lebo je unavena a zla ako certisko malicke.
Za tych 10 mesiacov mame odskusane 2 detske postielky, nasu velku, adamo hojadacku, ruky, fitloptu, nosic, 2 kociky, zatiahnute aj odtiahnute zavesy.. posledne 2 mesiace odmieta uz aj poslednych 50ml mlieka na uspavanie, lebo prisla na to, ze po nom zaspi. Skusila som ho aj nahradit, pripadne doplnit vodou, samozrejme nic sa nezmenilo.
Mate s tym nejake skusenosti, prosim?
Dakujem za vase odpovede.

kacena4
12. júl 2025

no moj syn od roka cez den nespal vobec, tiez to bol boj vzdala som ho uspavala som az ked bol ozaj vycerpany drzim palceky

lululu2
autor
12. júl 2025
@kacena4

no moj syn od roka cez den nespal vobec, tiez to bol boj vzdala som ho uspavala som az ked bol ozaj vycerpany drzim palceky

@kacena4 Prave toto som nechcela pocut 🤣🤣 dakujem za odpoved ❤️🙂

janickacrazy
12. júl 2025
@lululu2

@kacena4 Prave toto som nechcela pocut 🤣🤣 dakujem za odpoved ❤️🙂

@lululu2 môj prostredný syn vstával v tom veku ráno o 4 , cez obed nespal vôbec a večer o 19 mi pekne zaspal. Skúšala som posunúť večerný spánok, aby spal ráno dlhšie, ale nepodarilo sa. Bol ako švajčiarske hodinky. 🤣

ivangeline
12. júl 2025

Jeden spánok by teda za deň mohla mar. Dúfam, že aspoň ten ma.

stannuska
12. júl 2025

Mam10m syna a spi 2x po30minut 😀 tiez malicko, ale v noci spi 12h doktorka mi povedala ze je to v poriadku ze on si ten nocny spanok pospi kvalitne a cez den uz tolko nepotrebuje

lululu2
autor
13. júl 2025

Dakujem vam vsetkym, upokojili ste ma 🙂