icon

Čo dať bábätku na zaspávanie?

llnzz
25. sep 2023

Ahojte, čo ste dávali svojim babatkam na zaspávanie? Myslím hračku alebo také niečo s čím sa hrali keď zaspávali. Moj maličký zaspáva pri dojčení ale teda takým štýlom že sa mi vždy hrá s druhou bradavku naťahuje, žmolí, štípe ma do nej🤦🏻‍♀️😂 a moje bradavky to už nezvládaju tak hladám inú alternatívu ktorá by mohla zabrať skúšala som už ale plienku, aj mojkáčika, plyšáka, dudle dať do ruky ale bez úspechu…

lucia851
•
25. sep 2023

@llnzz kolotoč nad postieľku nemáte?

jajanka31
•
25. sep 2023

@llnzz veru bez uspechu nam nezabralo nic, uz ani nekojim ale ruka stale vo vystrihu. A uz mi to brutalne lezie na nervy, to ze to boli ani nekomentujem.. ale nepomohlo ani vysvetlovanie.. momentalne chcem kupit antistresove prso a dam mu to 🙂

bajka16
•
25. sep 2023

Môj mladší mal normalne mojkáča taký malý plyšák s dečkou. Starší si žmolil rožtek z deky a robí to doteraz.😀

petamich
•
25. sep 2023

nas mojka pred spanim deku 🤷‍♀️ zili sme v presvedceni, ze ziadneho mojkacika nema a ze si nevytvoril ziadnu spankovu asociaciu na predmet ale mylili sme sa, jedna konkretna deka, co dostal na Vianoce ked mal pol roka a bez nej nezaspi

jakubkoanjelik
•
25. sep 2023

Prvorodený nemal nič, oblapával mňa, dcéra dostala malý detský uterák, zaspáva tak, že žmolí lístok.

anavixy
•
25. sep 2023

Moja musi mat muselinovu plienku, zmoli roztek. Ale ak potrebujes len na dojcenie, skus gorale na krk (speci urcene na to, nie klasicky nahrdelnik) 🙃

nafka0483
•
25. sep 2023

Ma mojkaca - zajaca s dlhymi usami a tie uska zmoli a taha si ich pomedzi prsteky.

zorkahorka
•
25. sep 2023

Vloz mu pocas dojcenia do rucicky svoj prst

aliaray1
•
25. sep 2023

@llnzz ja som mala pri kojeni pre malu cervenu plysovu chobotnicku a tej zmolkala chapadielka. Je to senzoricka hracka.

ivanakaka
•
25. sep 2023

@llnzz je to na nervy ale je to krasne…

ivanakaka
•
25. sep 2023

@ivanakaka a co duda?

elanor
•
25. sep 2023

bavlnena plienka, na zaciatku velka klasicka plienka, neskor maly mojkacik z takeho materialu ako klasika bavlnene plienky.
Jedna s takym mojkacom zaspava dodnes, a to uz ma 9,5r 😀 medzim si este prikmotrila plysaka ovecku. Druha ma tych mojkacov schovanych pod plysovym psikom na boku postele, a uz par rokov zaspava s plysovym macikom v objati. Ale pamatam si aj casy, kedy okrem toho vsetkeho zaspavala este mna drziac na prst, alebo ruku vseobecne.
Jaaaaaj to boli casy...

mikadooo
•
25. sep 2023

@llnzz daj si na krk korále, dlhé, aby pri kojení pohodlne dočiahol a aby sa mi dobre chytali (čo ja viem, povedzme priemer tak 2cm, stačí 5 koráliek na šnúrke 😁). Trebárs aj farbu nejakú červeno-hnedú a lá bradavky 🤭. Mne to pomohlo. Ruku mu vezmi z bradavky a daj na korále, vždy keď chytí bradavku. Držím palce, nech rýchlo pochopí, čo má chytať 🙂.

nafka0483
•
26. sep 2023

@llnzz Mne este napadlo ze ja som nedojcila nikdy s oboma odhalenymi prsnikmi. Vzdy len s jednym cize ani nebolo co chytat. Tak skus tak, mozno bude hladkat cez podprsenku/tricko ale daj si ma to este mojkaca, alebo plienky, ten nahrdelnik a pod. nech tu pozornost presmeruje tam.

llnzz
autor
•
26. sep 2023

Praveže dudel nepoužíva nechcel ho tak som to nesilila, a mám celkom šikovné dieťa má rok a aj ked mám jeden prsník schovaný tak si ho vie velmi šikovno vytiahnuť😂 a čo sa tých mojkačov týka tak to bez úspechu milion som mu ponakupovala, podostávali sme, sama som mu vyrobila ale nič.