icon

Čo robiť, keď bábätko zamieňa deň s nocou?

8. sep 2025

Ahojte mám takú otázočku (prvorodička)🤣
Dokedy si vedia bábätka vymeniť deň za noc a noc za deň?
Moja malá ide mať 4mesiace za 11 dní.
Od narodenia prespala celé noci stále
Teraz posledné asi cca 2 týždne má taký nekludny spánok v noci akože nepýta papať len mrnči plačka dáme jej dudlík a je dobre.
Ale zo včera na dnes bola že skoro stále hore (stacil jej fakt len dudlík dať)
Teplo sme v izbe nemali,bruško nebolelo lebo keď spinkala tak prdkala.
Moze to byt spánková regresia?
Alebo sa jej mýli deň z nocou?
Moc toho cez deň nenaspí max 30 minútové spánky ale to máme od narodenia 🤣.
Zúbky neviem či idú pchá si všetko do pusy aj prštek si cmúľa. Aj slintá no nevidím zatiaľ nič opuchnuté max ma úplne jemný biely povlak na ďasienku.
Netuším co to môže byť

anonym_639357
8. sep 2025

Ahoj, zubky moze ist, ale je na to trosku skoro. Ked sa ukludnila s cumlom, znamena to, ze len potrebuje blizkost maminky. Nic viac.

monicazbb
8. sep 2025

@anonym_autor spánkový regres. Nezamieňa si den a noc, jednoducho prechádza z jednocykloveho spanku do viaccykloveho a ešte to nevie preto sa po 30 min. zobudí.Okrem toho sa nervova sustava vyvija..čiže ju to ruši..atď. Chce to vela trpezlivosti .Moja ma čoskoro 5 mesiacov a je v noci veľmi často hore..kojim ju a to ju upokojuje a cumlik pomaha a už je celu noc so mnou v postelybo to vstavanie som nedavala.

majus2323
8. sep 2025
@monicazbb

@anonym_autor spánkový regres. Nezamieňa si den a noc, jednoducho prechádza z jednocykloveho spanku do viaccykloveho a ešte to nevie preto sa po 30 min. zobudí.Okrem toho sa nervova sustava vyvija..čiže ju to ruši..atď. Chce to vela trpezlivosti .Moja ma čoskoro 5 mesiacov a je v noci veľmi často hore..kojim ju a to ju upokojuje a cumlik pomaha a už je celu noc so mnou v postelybo to vstavanie som nedavala.

@monicazbb tak tak aj moja má 5 mesiacov a ešte stále nemáme pevný režim a v noci sa budí. Trpezlivosť a čas