icon

Dieťa nevie zaspať po škôlke

7. máj 2025

V škôlke nespí, riešili sme šikanu aj zlý prístup učiteľky. Nádejala som sa, že sa všetko upraví, no dieťa mi večer čo večer nevie zaspať, je agresívny, plačlivy, výbušný. Má päť rokov a hodinu som ho uspávala. Je normálne, že dieťa po škôlke v ktorej nespí nevie večer zaspať?

Strana
z2
kaca222
8. máj 2025
@beata_k

@maxik24 30 minut citas rozpravku a 20 minut sa rozpravas. To nie je hodina? A nechytaj ma za slovicko, ze je to 50 minut. Zabity cas v posteli a este ked svieti slnko.

@beata_k mne by to tiež prišlo ako strata času. Na druhú stranu, niektoré deti takéto skludnenie pred spánkom potrebuju.
My sme tiež kľudne do 20tej vonku, zjeme večeru, sprcha, ľahneme spolu a syn do 10 minút spí. Všetko s kľudom a úsmevom. Ani rozprávku nečítame, chcela som, ale pre syna je to zbytočné naťahovanie času pred spaním a niekedy ho to len zbytočne prebralo 😃

lauricka
9. máj 2025

Prečo tak skoro? Je príliš unavený,.že máte pocit, že musí spať? Kedy ráno vstáva?

lienka.7
9. máj 2025

@autorka 18:45? Moja chodi spávať o 20.00. A za mna žiadne citacky, rozprávania sa a iné zbytocne rozptylovanie. Pusa a ide sa spať.

eskop
10. máj 2025

Podľa mna spat nech ide okolo 20tej. Moja spáva poobede a ide spať večer po 22tej. Ale keď nespí skôr ako o 21 nezaspi

maxik24
10. máj 2025
@beata_k

@maxik24 30 minut citas rozpravku a 20 minut sa rozpravas. To nie je hodina? A nechytaj ma za slovicko, ze je to 50 minut. Zabity cas v posteli a este ked svieti slnko.

@beata_k nechytam ta za slovicko a neriesim 50minut. Riesim, ze ma dieta lezat v posteli hodinu zbytocne.. Ja nepisem, ze ma lezat zbytocne a pozerat do blba alebo co. Pisem, ze je krasna rutina vecer s dietatom citat, a rozpravat sa. Nema lezat ako vojak bez pohnutia. Ukludni sa fyzicky aj psychicky, vyrozprava sa, upokoji, ak ho nieco zo dna tazi. Asi si to nevies predstavit ale je to super, same pozitiva. A je to hodina casu. Len ta to stoji prave ten cas, ktory sa rodicom venovat zvacsa nechce.

Strana
z2