Dieťa odmieta jeden spánok
Ahojte babyyyy maly mi mal rok a dnes mi uplne odmieta 1 spanok zobudil sa 7:30 a ani zaboha zaspat ani v kociku ako je zvyknuty... ako spinkaju vase 11 mesacne deti? Asi z tohto vychadza ze ten spanok bude mat dnes iba jeden ale ze kedy... 🙂 kolko bydrzia bdiet vase deti?
Ty ani to “zaboha” nevieš napísať
@anonym_996837 co prosim ? Co som zle napisala ked som sa normalne.spytala ?
Moja 11 mesačná spávala 3x po 30 min 🙂 ráno o 9, 12, 15
Moja 11 mesačná spávala 3x po 30 min 🙂 ráno o 9, 12, 15
@dominima no moj 2 krat ale on sa spokojne este hra 🤣
Môj mal v tomto veku už pár mesiacov iba 1 denný spánok. Následne pár mesiacov po roku prešiel na 0 spánkov cez deň.
@anonym_autor od 10 mesiacov mala mala 1 spanok. Vstava okolo 5.00h a obedny spanok mava od 13h na 1h 30m-2hodky, skor je neuspatelna . Spavat chodi o 20.30h.
Mám 1 ročného a už má len jeden spánok. V 11 mesiacoch sa už pomaly transformoval na 1 spánok, čiže cca raz za týždeň sa stalo že spal iba raz. Možno aj tvoje dieťa už prechádza na 1.
Mám 1 ročného a už má len jeden spánok. V 11 mesiacoch sa už pomaly transformoval na 1 spánok, čiže cca raz za týždeň sa stalo že spal iba raz. Možno aj tvoje dieťa už prechádza na 1.
@sajmi no spal od 12:35 do 14tej
@anonym_autor už sme mali len jeden spánok a to už behal sám, myslela som, že bude unavený, ale kdeže
@anonym_autor no vidíš, super. Aj môj dnes skoro rovnako. Tie dni sa ešte budú striedať, niekedy bude mať dva, niekedy jeden. Aj podľa toho kedy vstane, kedy bude unavený atď atď
@sajmi no dnes sa zobudil o 8smej... takze aj dneska bude ten jeden bol hore o 6tej ale dala som mlieko zaspal este do 8smej 🙂
Vsetky deti ked mali cca 12-14mesiacov tak mali uz iba jeden spanok.
A najmensia od 10.mesiaca iba jeden.

Ty ani to “zaboha” nevieš napísať